Re: Inuyasha

Home Forums Manga Mangasarjat Inuyasha Re: Inuyasha

#43673
mimeko
Participant

Ja minä kun toivoin herättäväni astetta perusteellisemmalla viestillä keskustelua tai edes innostavani tai mahdollisesti jopa provosoivani sarjasta pitäviä perustelemaan kantansa kunnolla ja sitä kautta pelastamaan maineensa…

Pakko kysyä, että eikö pitempiä viestejä lueta, jätetäänkö ne vain huomiotta, vai onko toisten ihmisten tyyli olla perustelematta ja kirjoittaa lyhyesti?

Eli nyt klun Jess on viestini jälkeen ensimmäinen jokka yksiselittetisen vahvasti pitää sarjasta, niin olisi kiva kuulla perustelujakin! Eihän 14 vuotta ole vielä huiman paljon, mutta olen törmännyt nuorempiinkin jotka kykenevät kirjoittamaan foorumeille hyvin ja mielenkiintoisesti ; ) tuo viesti taas oli valitettavasti… lattea. antaa kuvan tyypillisestä inujaska fanitytöstä, jonka kanssa ei kykene keskustelemaan muusta kuin siitä kuka on komein ja keitä on kiva parittaa ja mikä on coolein iskun käännetty nimi… kunnon perusteluja on turha edes mainita, valitettavasti… Pliis, tulkaa nyt joku sarjasta pitävä todistamaan, että olen väärässä!