Re: Inuyasha

Home Forums Manga Mangasarjat Inuyasha Re: Inuyasha

#41332
Sun Summer
Member

Inuyasha oli melko hauskakin manga siihen numeroon viisitoista asti, kun se alkoi toistamaan itseään aivan liikaa. Sarja meni ihan ylipitkäksi ja toistokkaaksi. Ei se enään toimi ja ne vähäiset relax hetket on melkein kadonnut. Itse ostin mangaa johon kahteenkymppiin, mutta sitten se romahti. Mielestäni venytetään liian pitkäksi hyvää mangaa. Alussa oli myös se mukavaa, kun Inuyashan joukkoon tuli uusia tovereita, mutta ei niitäkään enään. Aina vain, joku vastus joka on alussa mahdoton voittaa, mutta sitten joku keksii ratkaisun ja sillä selvä. Ja heti sen jälkeen tulee uusi vastustaja… Mutta joitain vastustajia välissä on ihan kiinostaviakin, kuten MIrokuun ja Sangoon liittyen.
Omat lempihenkilöni oli Miroku ja Sango, niitä ei voita mikään! Myös Kagomen ja Inuyashan rakkaus oli mukavaa, mutta sitäkin venytettiin liikaa ja siitä ei kerrotu juuri mitään milloinkaan. Sekin hyvä tukahdutettiin sarjasta… Piirustusjälki on hyvää, sitä ei voi haukkuaa, mutta maisemia saisi olla enemmän.

Someone wrote:

Mutta on tämä aikuisempi kuin Ranma, jossa oli loppua kohti liian paljon vitsejä.

Pöh, Inuyasha on pelkkää tappelua… Ei aikuismaisen mangan tarvitse olla pelkkää tappelua.(Vitsejäkin saa olla ja pitääkin olla, hyvässä mangassa!) Ja Ranma oli loistokas manga, sitä ei venytetty ja venytetty kuten tätä ja siinä oli muutakin kuin mättöä. Ja vinkki vinkkinä, jos tahdot aikuismaista ja jännitys mangaa, niin ehdotan visusti Deth Notea. Mutta jos olet vielä nuorehko, niin en usko, että DN olis patas valinta…. Ehdottaisin silloin…. noh, vaikka tätä Inuyashaa. Mutta kaikki tässä viestissäni oli vain minun omia mielipiteitäni. Kaikillahan on mangan suhteen oma maku. : )