Re: Kaikista huonoin katsomanne anime? top -5!

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Huonoimmat animet Top 5 Re: Kaikista huonoin katsomanne anime? top -5!

#40141
Tiger Claw
Member

1: Naruto. Eih, eijei. En tykännyt. Hahmot ovat mielestäni kliseisiä ja todella ärsyttäviä (etenkin Naruto, Sasuke ja Itachi ò__-). Sarjan juoni ei päätä huimaa ja anime on täynnä fillereitä ja flashbackeja.

2: Transformers. Tylsiä hyvisrobotteja tappelemassa tylsiä pahisrobotteja vastaan. Suomidubbi raastoi korvia.

3: Sukisyo. Olematon juoni ja persoonattomia, pitkätukkaisia kaunispoikia. Kaikki hahmot kolmea poikkeusta lukuunottamatta käyvät hermoilleni. Eniten ärsyttävät ne kohdat, joissa Soran ja Naon ruumiit joutuvat sivupersoonien valtaamiksi. Joka kerta kun Nao/Ran inisee "Yoru~!", tekisi mieli hypätä ulos ikkunasta. Animessa on mielestäni vain yksi loistava jakso, loput ovat siedettäviä tai surkeita.

4: Yu-Gi-Oh! GX. "No hei mä oon niinku Jayden ja musta tulee niinku paras kortinpelaaja 4ever koska mulla on parhaat kortit ja mä niinku aina voitan kaikki." Ei jaksa kiinnostaa. Hahmot (etenkin päähenkilö) käyvät hermoilleni ja taistelut ovat yllätyksettömiä. Suomidubin voisi vetää vessasta alas. Makeilevat, enkunkieliset termit ällöttävät.

5: DragonBall Z. Joskus tuli katsottua tätä Subilta. Lihaksikkaita, pitkätukkaisia lentäviä miehiä jotka karjuvat ja ampuvat toisiaan säteillä. Jotenkin ei minun juttuni.