Re: Kesäloma

Home Forums Sekalaista Muut Kesäloma Re: Kesäloma

#52114
an&ri
Member

Kesälomaa jo odotan, mutta silti pelkään, että tylsistyn. Olen tässä yrittänyt etsiä mahdollisimman paljon kaikkia kursseja ja sellaisia, mutta ihan minulle sopivia ei ole hirveästi löytynyt, varsinkin kun ihmiset on kesälomalla eivätkä järjestä kauheasti sellaisia…
No, ihan ensimmäinen viikko kesälomaa on oikeastaan se lomautusviikko, en mene kouluun koska en usko oppivani mitään sellaisessa. Pitää kaite itsekseen yrittää opiskella.
Tokalla viikolla menenkin sitten 9-15 käsityökurssille, tämä on varmaan jo 7. tai 8. vuosi kun käyn tuolla kurssilla. Joka kesä ihan ala-asteen alusta lähtien (en ole varma meninkö ennen ekaluokkaa vai tokaluokkaa) olen käynyt noilla kursseilla. Siellä kudotaan ja tehään kaikkee sellaista erikoisempaa käsityötä kuin vaan ompelemista.
Samalla viikolla käyn iltaisin kiinan kielen kursseilla kesäyliopistossa, niinkuin kävin viimevuonna japanin kertauskurssilla.
Sitten kolmannella viikolla menen verhoilukurssille, kaiketi teen jotain jollekin rumalle kirpparinojatuolille. Tänne äitikin olis ehkä tulossa.
Joo, ja sitten jossakin välissä vähän myöhemmin myö lähetään Lontooseen kolmannen kerran. On se mukava kaupunki se.

Toivon tosiaan, että löytäisin lisää tekemistä kesäksi, enhän minä muuten tee mitään muuta kun vain istun kotona…