Re: Kesäloma

Home Forums Sekalaista Muut Kesäloma Re: Kesäloma

#53037
The Vegito
Member

Meikä odottaa kesälomaa kuin kuuta nousevaa.
Vielä olisi 3 ns. normaalia koulupäivää. Perjantaina on ysienpäivä, jolloin viimeiset tunnit kuluvat koulun juhlasalissa sisältäen julkista nöyryytystä opettajille ja alemmille luokille (ei kuitenkaan mitään ihan kamalaa). Kyseisessä päivässä mukavaa on se, että ysit saavat pukeutua miksi haluavat ja itse ainakin ajattelin olla semmoinen "emo-hevari" tyylinen hyypiö.
Viimeinen viikko kuluukin luokkaretkellä ja sitten onkin päättäjäiset ja peruskoulu ohi.
Päivän ehdin huilata koulutyöstä, kun alkavatkin jo kaksi viikkoa kestävät kesätyöt, joista saadut ansiot hupenenvat näillä näkymin hetimmiten.
Suunnitelmia oli kesäksi vaikka kuinka, mutta kaikki "suuremmat" jutut sattuivat yllätysyllätys samalla viikonlopulle; Animecon, Sime Rock, kyläjuhlat -_________- …
Mutta enimmäkseen varmaan hillun kotona ja kavereiden kanssa surkean huumorin virratessa la leffoja koko kesän katsellessa, mangaa ja animeakaan unohtamatta. Jossain vaiheessa luulisis tulevan tieto siitä, että pääsinkö hakemaani taidelukioon, mutta sitä odotellessa yritän ottaa kaiken ilon (?) irti viimeisistä päivistäni peruskoulun oppilaana.