Re: Ketkä ovat suosikki pahiksesi ja mistä mangasta?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Ketkä ovat suosikki pahiksesi ja mistä mangasta? Re: Ketkä ovat suosikki pahiksesi ja mistä mangasta?

#44407
mimeko
Participant

Niitä on lukuisia, koska yleensä pidän "pahiksista" enemmän. Toisissa sarjoissa koska heistä on tehty sankareita monitahoisempia: ainoat periaatteet eivät ole "ouh nouh, don’t hurt anybody! everyone must be happy together! yes, let’s all be happy together and pick flowers and not figth! I must protect everyone!" kuten niin monilla "hyviksillä"…

Mainittakoon nyt ehdottomissa suosikeissa mm. Shinji Nishizono ja Tetora Nishizono – uskomattomia hahmoja! varsin samankaltaisia ja oli mielenkiintoinen kohtaus kun nämä kaksi kohtasivat…

Myös Nnoitra on herttainen hahmo: aivan ihanan näköinen, ja jotenkin raukka. Hervottoman pahasuinen ja uhoaa jatkuvasti, mutta kuitenkin häviää aina… kuin pahansisuinen badass uke potenssiin 100. Grimmjow on toinen ihanainen pahis Bleachista. Hänellähän on uskollinen fanityttö haaremi ja vaikken yleensä tällaisiin hahmoihin sorru, niin grimmystä kyllä tulee kylmiä väreitä _aina_. En sitten tiedä mikä hänessä on: Grimmy on hyvän näköinen, sinihiuksinen(fetissi…) ja luonteeltaan 100%tyypillinen shounen pahis – mikä hänestä siis tekee niin erityisen? ääninäyttelijä? sekin, mutta manga grimmyllä on sama vaikutus… en siis tähän ole vieläkään löytänyt vastausta.

Perinteinen Orochimarukin on ihan kiva vaikken narutoa voi sietää, mutta siinä ei ole mitään sen syvällisempää: käärmeet, kertakaikkinen pahis look etc. ovat aina ihan kivoja juttuja mutta tämä ei kyllä iske erityisemmin… ihan jees.

Mugen no Juuninin "black crow". Olen todella todella pahoillani etten muista tämän hahmon nimeä vaikka suosikkeihini kuuluukin. Hän muistuttaa ulkonäöltään – lähinnä hiuksiltaan – Samurai deeper Kyon ensimmäisissä osissa esiintyvää White Crowta (joka näin sivumennen sanoen on myös yksi suosikki pahiksistani), mutta hiukset ovat mustat valkeiden sijaan joten olen vakiintunut kutsumaan häntä vain Black Crowksi… kuitenkin hän sekä Anotsu Kagehisa samaisesta sarjasta. Okei, eivät he ole pahiksia mutta siinä valossa he ensimmäisenä näyttäytyvät, ja tässä "hyviksiä" ja "pahiksia" ei muutenkaan ole varsinaisesti jaoiteltu – ja juuri se minuun iski. Molemmat hahmot on suunniteltu todella huolellisesti ja he ovat yksinkertaisesti mielenkiintoisia. Heistä oppii lisää koko ajan kuin oikeista ihmisistä, eivätkä he jää yksiulotteisiksi tai mustavalkoisiksi (duh, kuka mugen no juuninin hahmo muka jäisi…)