Re: Kirjoittaminen harrastuksena

Home Forums Sekalaista Muut Kirjoittaminen Re: Kirjoittaminen harrastuksena

#51062
Minorea
Member

Voihan tätä vielä harrastuksena pitääkin, omaksi ilokseni kumminkin vielä lähinnä kirjoittelen (:
Olen silti kasaamassa ihan kirjaa nyt ja minulla on oikolukijakin siihen, kunhan nyt saisi vaan joskus valmiiksi ja lähetettyä kustantajille. Katsotaan, ehkä joskus tulevaisuudessa (tai sitten ei)

Minun kirjoituksiani löytyy osoitteesta:
http://www.minorea.net

Kaikki eivät siellä vielä ole, kasailen sinne kirjoituksia hyvää vauhtia. Mutta kun oma pöytätietokoneeni kovalevy hajosi, menee hetki, ennen kuin saan sieltä ulos kaikki kirjoitukset. Ehdittiin onneksi pelastamaan ne, mutta koska pelastus tapahtui vanhempieni koneelle ja itse asun eri osoitteessa kauempana, en saa niitä sieltä nettiin ihan tuosta vaan.

Muuten kirjoituksia löytyy naruto.fista, musta helmi-foorumilta, vuotavasta noidankattilasta ja rakkausrunot.fi:stä (sekä miljoonista muista paikoista mutta nuo nyt tulivat ekana mieleen) tällä samalla nimimerkillä.

Itse kirjoittelen aforismeja, sananlaskuja, sanontoja, runoja, laulujen sanoituksia, novelleja, fan ficcejä ja hieman pidempiä tarinoita. Ja tosiaan tuota romaania yritän kasata kanssa.

—->Haluaisin muuten kysyä teiltä, jotka levittelette novelleja/fanficcejä netissä ja pyydätte, että ihmiset kommentoivat, niin tuleeko teille kommentteja? Ja jos ei, mutta tiedätte, että ihmiset lukevat tarinoitanne, miltä se tuntuu?≤—-

Itselläni ainakin tulee jotenkin "hyväksikäytetty" olo, jos ihmiset lukevat kirjoituksen, mutta eivät viitsi kommentoida. Yleensä syyt ovat, että "ei ole mitään rakentavaa." Minusta on aina rakentavaa kuulla vaikka niitä kehuja "Oo, tämä on upea, tykkäsin!" tai niitä haukkuja "En tykännyt, huonosti kirjoitettu", jolloin edes tietää, millaisista suurinpiirtein ihmiset tykkäävät, kannattaako jatkaa samalla tyylillä, vai vaihtaa kokonaan erilaiseen?