Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#39575
Sun Summer
Member

mimeko wrote:

Hmph, ei ole kehuskelua jos toteaa olevansa hyvä jossain – kun kerran on! tyhmät ihmiset vaan antaa nykyään sen kuvan ettei ikinä saisi sanoa mitään positiivista itsestään…

Juu, pitää osata kyllä kehua omia kykyjään eikä aina vain nöyristellä. Mutta en väitä, että ihmiset, jotka eivät osaa ajatella positiivisesti kyvyistään olisi typeriä. Se on vain luonteen piirre. Mutta liikaa omia kykyjä esille tuova ihminen on hieman ärsyttävä, varsinkin jos hän ei huomaa kehua muiden taitoja, vaan aina vaan sitä omaansa. Näitäkin ihmisiä on, mutta sekin on vain mielestäni ärsyttävä luonteenpiirre. (Tajusittekohan mitään minun oudoista selityksistä, jotka tein kiireellä, kun on kiire. Eli Adiox vain kaikille maga-faneille ja hyvää illan jatkoja)

PS. Kagura, ei sinun oikeasti tarvitse alistua sellaiseen. Useinmiten kiusaajat ovat niitä heikkoja eikä kiusatut. Kiusaajat yrittää saada oman maineensa kohoamaan typerillä teoilla kuten kiusaamisella. Ja itseänikin ärsytettiin yläasteella, mutta kun asian otin puheeksi vanhemmille ja opettajille niin asia ratkesi ja sen jälkeen sain olla täysin rauhasssa koko koulu ajan. Ja miksi minua kiusattiin oli vain erillaisuuteni. Ja kiusaaminen on AINA väärin, jokaista ihmistä kohtaan. Muista se! ; )