Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#39661
Sun Summer
Member

Kagura-chan wrote:

Ja täällä eivät aikuiset niin kauheasti auta, päinvastoin, tilanne yleensä vain pahenee. Parhaani mukaan olen välinpitömätön ja kuitenkin, toistan vielä, minua on kiusattu koko elämäni, ei jaksa enää niin kauheasti välittää, vaikka joskus hermoni pettävätkin.

Jokaisella oma tapansa, minulla auttoi vanhemmat kiusaamisen loppumiseen, ja itsellä meni se jo aika fyysisen kiusaamisen puolelle. Mutta kyllä sitä aina kantsii yrittää ensin itse lopettaa kiusaaminen. Sitä minäkin yritin, mutta eipä oikein auttanut. Ja jos et vain välitä kiusaajista, niin kyllä ne toivottavasti kyllästyvät sinua kiusaamaan ja lopettavat kiusaamisesi. Ja voihan ne kiusaajatkin jossain vaiheessa tajuta, että kiusaaminen on väärin, kun kypsyvät.

Crazy-One wrote:

Niin, itselläni on vähän sama tilanne kun useilla täällä. että erilaisuus ei ole kovin kovassa suosiossa täälläpäin. Itse olen selvä hevari mutta sitten lähes ainoita hevari-jätkiä koulussa.

Itse erotun selvästi joukosta eräiden syiden takia, joita en ala tässä paasaan. Lukiossa siitä ei kukaan välitä, mutta yläasteella minua kiusattiin erillaisuudeni vuoksi. Mitä sille voi, jos ei pidä puutöistä ja liikunnasta, kuten muut "oikeet" pojat? Mutta onneksi homma sitten selvisi ja sain viettää loppu yläasteen aikani rauhassa, muutaman kaverin/ystävän kanssa. ^^