Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#40038
onigumo
Member

Meillä on kauheat ajat, nyt. Olen kahdeksannella ja meillä oli viime vuonna suhtkoht kivaa, mutta nyt meidän opettajat on alkanut muuttua ja muutenkin menee päin mäntyä.
Tapahtumia: Kemian ja fysiikan opettajamme, joka on ollut erittäin kiltti ja haluaa opettaa. Hän ei tosin saanu opetetuksi luokan metelin takia. Nyt hän alkoi kiroilla yksi tunti, kun oppilas kiroili jatkuvastt. (Eli hän vastasi kiroiluun.) Sitten hän alkoi pitää meille pistokokeita jatkuvasti. Luokkamme ei kuuntele vieläkään, joten seuraus=> Numerot tipahtivat 1-2 numero kaikilla paitsi minulla.( Olen ainoa kursissa mukana oleva. En opi tunnilta mitään, vaan sen sijaan luen kirjasta.) Opettajalle ei riitä tämä vielä. Hän alkoi valvoa, ulkovalvonnassa usein. ( Eli ettei poistuta koulualueelta.) Eräiille oppilaille on alkanut ilmestyä hänen kirjoittamiaan jälki-istuntoja. He eivät olleet sinä päivänä koulussa.. Kokeemme olivat erittäin vaikeat. Viime keväänä opettaja oli tiputtanut huonosta tuntikäyttäymisestä erään oppilaan numeroa kaksi numeroa.
Historian opettajamme, joka on ollut erittäin hyvä ja mukava alkoi hermostua oppilaisiin. Systeemi muuttui kertaheitosta. Jälki -istunnot tienaat kolmesta varoituksesta. Oppilaiden pienetkin keskustelut tunnilla=>1-2 merkintää. Opettajalle joku idiootti on sanonut, että hänen äänensä on kuin äänenmurroksen aikoina. ( Ääni muuttuu, liikaa rasitusta.) Opettaja huutaa, jos joku nauraa, kun hän puhuu. Pistareita lisää. Väittää kaikille luokillee, että he ovat hänen pahin luokka. kokeet olivat erittääin vaikeat. Eräs kympin tyttö alkoi itkeä, koska kokeet olivat niin vaiketat. Tilanne on paha.
Kouluumme tuli uusia seiskoja ja kolme heistä meni Esylle. Tapaukset ovat lyhyitä. He alkavatärsyttää muita. Jos heille sanotaan takaisin, niin he kutsuvat kaapin kokoisen kaverinsa ja voi, voi. Yksi kolmesta esy seiskasta oli heittänyt koulumme ruokaan sienen.. Hänelle oli kotona sanottu, ethän heitä toiste ruokaan sientä? Luokalaiseni, jonka kanssa minulla on ollut ennenkin kinaa. (Tyttö) On alkanut ottaa minusta valittamisen tehtäväkseen.. Olen hyvä oppilas ja en tee aina, sitä mitä pitäisi. (Alkoi valittaa luokan valvojalle.) kiitos hänen tuntini ovat 50 prosenttia epämukavammat. Muuten ihan hyvin ja numerot ovat nousseet hiukan. (n.9 keskiarvo.)