Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#40404
Tooku2
Member

[ei mitään tähdellistä]… :——D Joo moi sain elämäni parhaan koenumeron koskaan. [/sarkasmi] 7+, jeeeeee. Mut oikeesti, MITÄ mä teen metsäkerroksil tai sellasil oudoil. :–< En mitään. Mut hei. Johonki älyllisempään.

Meidän luokka on menos pahempaan suuntaan~ Vessahuumori alkaa lisääntyy -> open käämit iha lopus 24/7.
ja tuliki taas mielee toi eiline aamu. :—-D Mä ja I tultii kymmene minaa myöhäs. Kerrottii opelle et miks. Joo, okei, mentii paikoillemme ja alotettii ussantunti. Sit laskin et OHO, seittemä tyyppii tullu ajois (=ennen meitä~). Sit ihmettelin et mis ihmees muut o. Sit neljän minan pääst oveen koputettii. Sit ope meni avaan. Sit siel oli viis jätkää! Sit ne selitteli et ne oli nukkun pommii. Sit ope höpis jotaa ketjupommiinnnukkumisest, ahahah. Sit kerettii olla VIIS minaa rauhas ja DADAA, oveen koputettii taas! Sit sielt tuli kaks tyttöö ja yks jätkä. Sit ne kerto aiempien jätkien myöhästymisen oikeen syyn. JA sit tunti jatku normaalisti loppuun asti. :——DDDD

Ja tänää olin viis minaa myöhäs. Sit I tuli vartin peräs. Sit saksanope huus sille eka suomeks ja sit saksaks. Ja sit me muut naurettii siel luokas.

Ja viel tähdellisempiin asioihin, öö.
Tää ala-aste alkaa käydä aika tylsäks paikaks. :<< ÄLYSIN JOPA MUSIIKINKOKEESTA KAIKEN, OMG! nomut. En kyl yläasteellekkaa haluis, etenkää näihi lähel olevii. Pelottaa liikaa. Koko Helsinki pelottaa liikaa. Koko SUOMI pelottaa liikaa. Oonki täs jo oman aikani ajatellu et paras vaihtoehto ois mennä just johonki A.Tn kouluun, koska se on kaukana, ja sinne pääsyyn vaaditaan tiettyi juttui. :–< Mut money talks, vaik äiti onki kyl sanonu et se maksaa iha mielellää mut ööää.
Ja mä ajattelen vähitellen et koulu riittää iha täysin. 8) Koska oon varmaan tosi vainoharhane tai jotaa, mutten oikeesti jaksa sitä, kuinka muut supattelee jatkuvasti ja tirskuu, AINA kun meen ohi. Ja tuijottaa ilkeest. Enkä tunne olooni muutenkaan kauheen mukavaks siel. Kolmosetki esittää ja isottelee vanhemmille. ja sit kuitenki on iha karseit itkupillei, ja _älyttömän lapsellisii käytöksensä suhteen.

Mut heii, tulin vaan täyttämään tätäki topiccii illan kuluks. :–< Tää on melkee poistamisen arvonen viesti. :–O[/ei mitään tähdellistä]

Mut mikä siinä on et kaikil on tarve esittää jotaa? :–< (ex?-)Bestiski esittää nykyää niin paljon et tekee miel oksentaa. Ja sit ne lukemattoman lissut ja wnb-kovikset.. Lollaan niille. 8—))