Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#42766

No tuota, sanotaan vaikka näin…

Koulussa ei sinänsä ole mitään vikaa, keskiarvoni oli viimeisimmässä todistuksessa n. 9.14 eli oppiminen sujuu ja kavereitakin on pari (olen vähän syrjäänvetäytyvä) eli näin menestyksellisesti katsottuna koulussa menee hyvin, mutta silti…

ARRRRRGGGGHHHHH!!!

Minulla kävi nimittäin niin huono arpaonni luokkien valinnassa, että päädyin luokkaan, johon oli otettu varmaan koko kotikaupunkini ala-asteiden pahimmat huligaanit. KARSEA METELI, opettajista melkein kukaan ei pysty pitämään järjestystä. Varsinkin äidinkielentunneilla on kamala kaaos. Teknisissä pojat sentään kuuntelevat opettajaa, mutta kun koneet ja rautasahat pitävät älytöntä mekkalaa, eli ei sielläkään saa oikein rauhassa olla. Kuvaamataidossa olen yleensä niin keskittynyt työhöni, etten edes huomaa pulinaa. Matematiikassa, ruotsissa, englannissa ja historiassa onnistuu jotenkin. Mutta suu käy AINA. AINA on joku, joka ei osaa olla hiljaa. Plus minä hyvine numeroineni en saa paljoakaan arvostusta. Yksi pahimmista häiriköistä hihkuu ilosta saatuaan kokeesta 4 1/2.

Ja kiusaajista ei kannata edes puhua.

Kaksi vuotta sitten, kun olin vielä ala-asteella, minua kiusattiin, koska olen "taikauskoinen". Koko matka hiihtolomasta kesälomaan. Luulin saavani olla lopultakin rauhassa, mutta nyt, kun tulin yläasteelle, juttu paheni entisestään. Entiset kiusaajat ovat varmaan levittäneet koko viime vuoden sanaa, ja nyt minua odotti noin puoli koulullista, jotka pitävät juttua hassuna ja jatkavat kidutustani.

Älkääkä kuvitelkokaan, että opettajista olisi apua, en edes tunne kiusaajiani. Älytöntä, eikö?

Että semmoista.