Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#39074
Tooku2
Member

Koulu on ihan kiva paikka… jos ei siis ota huomioon sitä, miten se ihmisten paljous ahdistaa mua. Pakko hakeutuu välituntirajojen ulkopuolelle joka ikinen välitunti kun tulee jostain syystä sellanen olo, et kaikki ne naurut, katseet ja puheet koskis mun ulkonäköä, sitä miten ruma ja lihava oon. Ja sillee. Ystäviä mulla ei oikeestaan oo, ku bestiski löys uusii kavereit ja jos se mun luo eksyy, se sanoo välkän päätteeks et nähää seuraaval välkäl, mut neítii ei sit koskaan kuulukkaan, ku se on toisten kaveriensa kaa. Mut ei siit sen enempää.

Mun lempiaine on ekasta luokasta asti ollu matematiikka. Mä en ees tiiä, mikä siinä vetää puoleensa, mut ne asiat tuntuu niin helpoilta ja sillee. .__. Sen seurana onki sit Englanti, käsityöt, kuvis, musiikki ja liikunta. Ih. Biologia ja saksa on ehdoton ei, jälkimmäinen etenkin sen takia, että kiva Johanna-ope vetäyty äitiyslomalle ja toi yks Panu tuli tilalle. Mä en siedä sitä. 8)))
Alan muuten olemaan jo kurkkuani myöten täynnä 3.-6. luokkalaisia. Ne on täynnä itteään, oma napa on tärkein, ja on ihan pakko panetella jopa tuntemattomia ihmisiä. Äääärsyttää.

Ja mun koulumenestys on suht hyvä… lähinnä ysejä ja kymppejä saan, mitä ny saksan tulevasta isosta kokeesta odotan vitosta ja bilsankokeesta puolestaan seiskaa.

Ja meil on huomen sählyturnaus, missä mä en nää mitään järkee. Kilpailulla pitäis saada kiva päivä? Ei tuu tapahtumaan meidän koulussa. Mm. meidän rinnakkaisluokka elikkäs A -luokka tekee mitä vaan voittaakseen, JOKASESSA joukkueessa saa varmasti huudot päälleen jos tekee pienenkin virheen etc. Voi rehtori-rakas, mitä sä oikein kuvittelit meistä. <//3