Re: koulu

Home Forums Sekalaista Muut Koulu Re: koulu

#45894
Niji
Member

Koulu on tavallaan kivaa mutta sehän riippuu siitä mitä opiskelee ja millainen opiskelija on. Peruskoulu meni lusmuillessa. Istuin kiltisti tunneilla mutten saanut mitään aikaseksi. En lukenut kokeisiin ja läksyt jäi tekemättä. Vihasin koulua. Päättötodistuksen keskiarvo oli 7.3
Hain yhteishaussa ensimmäiseksi audiovisuaalisen viestinnän alalle ja sain sieltä postissa tehtävät joiden perusteella pääsisin sisään. Haastattelussakin kävin ja kesällä tuli kirje että pääsin sisään. Vihdoinkin ala joka sopi mulle täydellisesti. No kaikkihan vinoilivat siitä että olisin amis. Sisarukset kävivät lukion ja kirjoittivat melko huonoilla arvosanoilla joten mietin mitä he ovat sanomaan. Päätin että näytän kaikille mistä mut on tehty ja otin kaksoistutkinnon. Kaikki miettivät mitä päässäni liikkui sillä olen aina ollut huono koulussa ja motivaatiosta ei ole tietoakaan. Toista vuotta taistelen tällä hetkellä. Lukion numeroiden keskiarvo on 3 jakson jälkeen on noin 6.
Yhden kympin olen saanut ja se on kuvis jossa aiheena oli photoshopin, illustratorin ja muiden tietokoneohjelmien käyttö. nelonen ja hylätty löytyy ja vitosia yms. Missään uusinnassa en ole vielä ollut. Amis menee hyvin ja nyt olenkin työharjoittelussa. Nautin amiksessa olemisesta. Tarpeeksi vapaata ja saan tällä alalla käyttää luovuutta.
Vaikka kuinka inhoan ja kärsin lukiossa en aijo lopettaa kesken. tavoitteena on vain olla parempi kuin muut. kaikki ihmettelee miten pärjään lukiossa. en edelleenkään lue kokeisiin ja litsaan maksimi määrän. monet kurssit olen lopettanut kesken ja muutenkin olen aina ihan kujalla. kaverini ovat tähtioppilaita ja heillekin lukion kokeet tekevät tiukkaa. pääsen kaikista läpi lukematta kun taas osa kavereistani lukevat hulluna että pääsisivät läpi. en ota paineita kokeiden numeroista tai mitään. odotan aina amisjakson alkua.
loistan taide ja taito aineissa sekä terveystiedossa.