Re: Kuroshitsuji

Home Forums Anime Animesarjat Kuroshitsuji Re: Kuroshitsuji

#50306
Tiger Claw
Member

Petbat-sama wrote:

Oh god! Varoitus omistushaluisesta fanista!!! 8DD Undertaker belongs to me!!! ><

Haa, en siis ole ainoa lajiani! /D Undertaker on toki ihana, mutta oman sydämeni on auttamattomasti vienyt…

GRELL.

Grell, Grell, Grell, Grell, Grell. Olen täysin hurahtanut. Ihastuin ensisilmäyksellä tähän omalaatuiseen, virnistelevään ja moottorisahaa kanniskelevaan shinigamiin. Epäilemättä paras hahmo koko sarjassa. Monella mieshahmolla ei olisi pokkaa kutsua itseään näyttelijäTTÄREksi ja vinkua söpösti niin kuin Grell tekee nähdessään Sebastianin. Äänikin on aivan ihana. Tyylitajuakin löytyy, ja mitkä hiukset! Miksei tälläisiä ole oikeasti?
Tämmöistä retkahdusta ja hullaantumista yhteen animehahmoon en ole kokenut sitten kuudennen luokan. Grell tuli, väläytti hurmaavan hammashymynsä ja raastoi sisäisen kiljuvan fanityttöni esiin. Olen aivan myyty. Grell kipusi hetkessä lempianimehahmojeni Top-5-listan kärkikolmikkoon (mutta ei silti mahtanut mitään Sanjille, joka pysyy yhä ykkösenä <3). Olen hämmentynyt. Luulin päässeeni yli kiljuva fanityttö -vaiheestani, mutta Grell todisti luuloni vääriksi (mutta onneksi tämä vaihe aktivoituu vain Kuroshitsujia tai One Pieceä katsellessa). Siskoni tykkää Plutosta, minä Grellistä. Kuroshitsujia katsellessa kinaamme usein siitä, kumpi on parempi (vaikka mielipideasioista ei tietenkään saisi kiistellä). Minun mielestäni Grell on yksi nerokkaimmista koskaan keksityistä animehahmoista. Toivottavasti hän esiintyy vielä monessa, monessa jaksossa! (*katsonut jaksoon 12 asti*)

(Tämä viesti on siis yhdistelmä kahta aiempaa kirjoitustani. En yksinkertaisesti jaksanut kirjoittaa uutta tällaista ylistystä. :lol:)