Re: Kuroshitsuji

Home Forums Anime Animesarjat Kuroshitsuji Re: Kuroshitsuji

#49363
Inu-Mimi
Member

Shoe wrote:

Ja ah, niin iki-ihana Undertaker.. todella lutunen myöskin. Olisi kiva tietää, että millaisille vitseille nauraa. Under-chanilla on kiva nauruääni. Tykkään kovasti, kateeksi käy.

Järkytyin kun tajusin että Undertakerilla on sama ääninäyttelijä kuin Monochrome Factorin Shirogane. tai jos jollekin kertoo enemmän niin FMA:n Greed, sWitchin Masataka. Junichi Suwabe siis.
Ciel on MAAYA SAKAMOTO muthafuckas. Yksi hyvin harvoista poikarooleista hänelle.
Ja Grellinä on Jun Fukuyama. Grell –> Leopard-mecha –> Lelouch –> se supah-uke Okane ga Naissa.
Pitäisi melkein katsoa uudestaan se OVA mutta kaivoin sen katsottuani sen verran pitkään silmiä lusikalla ulos että enpä taida. Harmittaa että katsoin Geassin vasta sen jälkeen…..
Maylene (tai Meilin, failsubeissa jopa Meirin) on Emiri Katou joka tunnetaan parhaiten Kagami Hiiragina. Opinpahan tykkäämään tästäkin seiyuusta uudestaan kun kuulin häneltä muutakin kuin turhaa tsuntsunia niinkuin kahdenkymmenen neljän jakson ajan Lucky Starissa. 25, jos OVA lasketaan.
Olenko muuten ainut joka pitää parituksena enemmän Maylene/Sebastianista kuin mistä tahansa yaoiparituksesta koko sarjassa? Saattaa ehkä johtua siitä että haluaisin joskus nähdä Sebastianin vaihteeksi antavana osapuolena (i.e tahtoisin joskus nähdä hänellä muunkin kuin yhden ilmeen.)
Sainpas taas pitkän viestin melkein pelkistä ääninäyttelijöistä. Ja tätäkin yritin muka karsia. har de har har.
Pako Romi muuten näyttelee tässä Madame Redin osaa.