Re: Kuroshitsuji

Home Forums Anime Animesarjat Kuroshitsuji Re: Kuroshitsuji

#49382
Kyoka8
Member

Tutustuin Kuroshitsujiin monen mutkan kautta, ja ihan mukavanhan sitä on katsoa.
Kuroshitsujiin oli helppo päästä sisälle, sillä juoni ei ole monimutkaisimmasta päästä ja Viiltäjä Jack kiinnitti huomioni, tosin Jack the Rippaan tapaus osoittautui myöhemmin aika mälsäksi.

Miljöö on niin puhkikulutettu viktoriaaninen Eurooppa, ja johon olen totaalisen kyllästynyt. Kuroshitsujissa on todella paljon minusta hieman ärsyttävää ja otsasuonta pullistavaa sähläystä, joka ei ole yhtään hauskaa. Kuroshitsujissa viljellään kiitettävän paljon eritoten teinityttöihin kolahtavaa fanservicea, joka ei minuun, (vaikka teinityttö olenkin) iske sitten yhtään. Grell ei ole yhtään hauska ja yes my roodo kuullostaa aina harvinaisen rasittavalta. Se krrhhm.. ihmissusi on kyllä aika läppä.

Sebastianissa, vaikkei mikään nerokkaimman pään hahmo olekkaan on vain jotain todella viehättävää, ja niin on myös monessa muussakin hahmossa. Vaikkapa Madame Reddossa. Paikoittain jaksot ovat hyvin mielenkiintoisia ja hahmot muutenkin siistejä! Op-kappale on hyvä. Ja se sähläävä sisäkkö.

Odotan tältä sarjalta kuitenkin paljon. Haluan tietää, että kuka Sebastian oikein on ja, mitä hänen ja Cielin menneisyydessä on tapahtunut. Vaikka moitinkin tätä sarjaa aika tavalla, niin siitä huolimatta katson sitä ihan innolla ^^

Cielin seiyuu on muuten ihastuttava Maaya Sakamoto, ja on hauska tosiaankin kuulla hänet pojan roolissa^^