Re: Kysy Pojista Pojilta

Home Forums Sekalaista Muut Kysy pojilta pojista Re: Kysy Pojista Pojilta

#44669
mimeko
Participant

nöfnöf olen kamala pahis ja tulen vastailemaan vaikka olen tyttö. Mutta siis pojiltahan tuollaisia "tykkäättekö siitä ja tästä" kysytään koska he ovat sillä tavalla kiinnostuneita tytöistä – ja kun kerran bi olen, niin tulen laukomaan mielipiteitäni joita ei kysytty.

Ensinnäkin joku on kysynyt ailahtelevuudesta.. Minua se ottaa päähän. rasittavaa kun ei ihmisestä ota selvää erkkikään ja joskus se on niiiin teini angstia jota ei voi ottaa tosissaan, koska puolen tunnin päästä sama tyyppi saattaa taas hyppiä pöydillä suunpuelet korvissa^^; eli rajansa kaikella.

¨Mitä furuban kysymykseen tulee, niin veikkaan että tähän pojillakin on varmasti sama vastaus: ihan tytyöstä kiinni. Kyllä välillä ottaa päähän kun vaikkapa tietyt minunkin koulussani olevat lissut änkevät rumaa namaansa kaikkialle eikä niiltä saa hetken rauhaa, mutta toisaalta "monessa mukana" voi olla myös positiivinen juttu: osoittaa innostusta ja ktiivisuutta, mielenkiintoa monia asioita kohtaan eikä varmasti ole tylsää seuraa, tällaisiakin tunnen useampi. usein he ovat myös avoimia ja helppoja lähestyä vaikkeivat ihan kaikki päästäkään lähipiiriinsä – eli ei mitään väliä tykkääkö olla monessa mukana vai ei, ihmisen käytös ja muu luonne ratkaisee.