Re: Kysy Pojista Pojilta

Home Forums Sekalaista Muut Kysy pojilta pojista Re: Kysy Pojista Pojilta

#53132
Milzukka
Member

Hehee~~ Piti tänne tunkea..
-Ujo/ailahtelevainen–>Luonne vaihtelee laidasta laitaan.
-En meikkaa,mut perushygieniasta huolehdin
-poikatyttö vaatteet–>Hupparit on mun elämä… -___- Eli – mitäs pojat tykkää poikamaisista työistä?(en luettele esimerkkejä…)

olen vähän epäluuloinen,”kovis” ja ärsyttävä poikien keskuudessa,mutta se johtuu siitä että en ole ikinä osannut suhtautua oikein poikiin.Eli ujo olen joo. -.Miten pojat suhtautuu epävarmoihin tyttöihin?Tai siis sellasiin jotka ei osaa olla niitten seuras?.
Mä olin yhden mun luokkalaisen pojan kaveri seiskalla,mutta kesän jälkeen sitte ei enää kaveerattu.Meillä oli aina esimerkiksi tunneilla paritöissä sairaan kivaa.Tätä tyyppiä kiusas sen kaverit aina et se tykkäis musta.Se on niitä ainoita poikia jonka kanssa tuun hyvin toimeen,sen kans on helppo olla.
ELI:
Kasin alus se alko seurustelee yhen vastaluokan likan kans,tosin ne parin viikon päästä ne eros.Poika oli lopettanu sen suhteen,tyttö tykkää siitä yhä.Mua häiritsee tämä ja se että kun olin poissa koulus,niin se oli ainut joka kysy mikä mulla oli?Merkkaako se sillon mitään?Toivottavasti ymmärsitte. -__- (surkee selittäjä.)
Hah,tää kuulostaa niin tyhmältä tekstiltä–>Piti muokata… >__<’