Re: Lempi manga sarjasi?

Home Forums Manga Mangasarjat Lempi manga sarjasi? Re: Lempi manga sarjasi?

#39477
mimeko
Participant

Aikaisemmin meinitsin jo joitakin, tässä vielä yksi suursuosikki. Kopion suurimman osan viestistä kyseiselle sarjalle perustamani keskustelun aloitus (ja ainoasta) viestistäni.

MPD Psycho/Tajū-Jinkaku Tantei Saiko (多重人格探偵サイコ)
kirjailijana Eiji Otsuka ja Piirtäjänä Sho-u Tajima

MPD Psycho kertoo etsivästä joka kärsii "multiple personality disorder"ista, eli Dissosiatiivisesta identiteettihäiriöstä. Etsivä tutkii julmia murhia, joista alkaa vähitellen sarjan edetessä muodostua monimutkainen "palapeli" johon päähenkilö – sivupersoonineen – on myös ajautunut mukaan jo kauan sitten… Ennen pitkää löytyy myös yhteyksiä hänen ja salaperäisen Gakuso organisaation väliltä.

Enempää en lähde kertomaan sarjasta, sillä se sisältäisi jo liikaa juonipaljastuksia – ihan sen takia, jos joku täältä innostuisi lukemaan… Taide on varsin persoonallista ja ehdottomasti ainakin minun makuuni. Sarja on K-18 ja hyvästä syystä, eli en ainakaan kaikkein nuorimmille siihen tutustumistakaan suosittele – sisältää paljon väkivaltaa, verta, ihmisten suolistusta, aivoja, seksuaalista kieroutuneisuutta, muuten vain kieroutuneisuutta ja vaikka mitä muuta kivaa – mutta niin hienosti ja sairaasti kuvattuna, etten pysty sitä vastustamaankaan… Pääsyitä nuo edellä mainitut ja lisäksi sarjassa on upeita hahmoja – hyvin suuniteltuja, osa hyvän näköisiä ja 100% mielenkiintoisia, joista haluaa lukea lisää.

Ja kukapa ei rakastaisi persoonallisuushäiriöstä kärsivää psykopaattia(shinji nishizono)?