Re: Lempi manga sarjasi?

Home Forums Manga Mangasarjat Lempi manga sarjasi? Re: Lempi manga sarjasi?

#39690
Bido-ossan
Member

Mmh.

Beyblade – Takao Aoki
– mitä luulitte? tietenkin se on paras! D: ei Kai se muuta selittelyjä tartte? Siinä on sentään Kai! D8 x) Pallokorvat ehkä vähän häiröö, mutta silti. Tunnearvoa sarjalla on ja paljon. Ensimmäinen sarja johon tutustuin matkani alussa. Mangan lopetuksesta pokkarissa 14 en tykännyt hirveästi, jäi liika auki, niin kuin kesken… Kaiken ikäisille sallittu sarja (anime saa jatkoa ensi vuoden elokuussa), älkää antako sen hirveän suomidubin olla esteenä tutustua sarjaan lähemmin.

Reborn – Akira Amano
– Eka en tyksiny ku selasin ekaa pokkaria muinoin mutta iski sitten ovelasti puoli vuotta myöhemmin. Henkilökaarti monipuolinen ja hauska, todellista aivot narikkaan meininkiä, mutta osaa näyttää myös vakavan ja jännittävän puolensakin. Piirrostyyli on kohtalaisen hyvää. Varsinainen juoni etenee varsin hitaasti hassujen chaptereiden nimissä. Kidun odottaessani 10 pokkaria ilmestyvän Fantsuun. (Ei, en aio lukea netistä jatkoja tai katsoa animea, animessa on niin huonot ääninäyttelijä valinnat…)

Sandland – Akira Toriyama
– Yksiosainen sarja. Rakastuin tarinaan, suomennos suksikoon kuuseen. Tarina ainutlaatuinen ja omalla tavalla myös kuvastaa sitä miten tälläkin hetkellä maailman hallinnot ovat aikasen mätiä. Henkilökaarti sopivan pieni joka tuo esiin päähenkilöiden luonteet ja niihin ehtii "rakastua ja kiintyä" tarinan tahdissa. Toriyama-setä on teki hyvää työtä tätä tehdessään.

Hunter x Hunter – Yoshihiro Togashi
– Hunterilla on tunnearvoa, yksi ekoista sarjoista mihin olen tutustunut matkani alussa. Piirrostyyli ei ehkä ole Oscarin arvoista, mutta juoneltaan ja hahmokaartiltaan nautittavaa luettavaa. Välillä kyllä pistää miettimään, mikä oikeastaan on sarjan juoni… Toivottavasti Yoshihiro-pappa ei kupsahda ennen ku saa sarjan päätökseensä. Kuinka kauan Gonin isä meinaa pakoilla poikaansa…?