Re: Lempi manga sarjasi?

Home Forums Manga Mangasarjat Lempi manga sarjasi? Re: Lempi manga sarjasi?

#39055
Inu-Mimi
Member

Intarweb forumz is serious business.
No kuitenkin, tehdäänpä pieni lista.
Axis Powers Hetalia – tässä taas pakkomiellettäni maailmansotiin. Tukee historiallisia faktoja todella hyvin (ja tuo hassuja yksityiskohtia esiin. seelantikin on ollut myynnissä netissä). Hahmot kuvaavat hyvin stereotypioita eri valtiosta. Huumori on aika ylivertaista. Ja piirustustyyli, ah. Sitä paitsi tämä on niin homoa ettei niitä voi enää sanoa yaoi-viittauksiksi. Ranska viettää paljon aikaa Amerikan kaapissa. time to violate him!
Hellsing – Nappasin sarjan suurimmaksi osaksi natsien takia. Hitler Jugendin uniformua pitävä kissapoika, miten sellaisesta ei voi pitää. Millenium onkin mielestäni parasta hahmokaartia ikinä, ja Rip van Winkle yksi harvoista naishahmoista joihin olen kiintynyt todella paljon. Juoni on mukaanasatempaava ja siinä on veikeitä sivuraiteita (Heinkel ja Yumie~). Taistelukohtauksetovat piirretty todella hyvin (tappokohtaukset, oikeastaan. ja niitähän on paljon.) Tämä on juuri se sarja jonka takia rakastuin splatteriin niin julmetusti.
Genshiken – Realistisin kuvaus otakuelämästä ikinä. Madarame on moe. Opin tästä sarjasta paljon (muutakin kuin Oonon "There are no girls who don’t like queers!").
Code Geass – Mangasta ei ole paljon sanottavaa, mutta rakastan sitä kuina se tuo enemmän esiin konfliktit maiden välillä eikä vain keskity fanipalveluun (missä ei ole kyllä mitään valittamista. Zero-puku ♥). Hahmot ovat syviä ja teema on jotenkin vakavampi kuin animessa. Sääli vain että sitä on niin vähän, vaikka Suzaku of the Counterattack onkin hyvä spinoffiksi.
Rozen Maiden – Tsiisus että hahmot ovat sööttejä tässä. Piirustustyyli on yksityiskohtaisimpia mitä olen ikinä nähnyt ja juoni on hyvin koskettava. "Meidät on luotu taistelemaan." Hyvät dialogit ja siihen on osattu lisätä myös huumoria. Tai no, disgard that, Souseiseki ja Kanaria ovat vain niin vastustamattomia. Animen musiikki on lyömätöntä (alipro ♥) vaikka se ei tähän varsinaisesti kuulukaan.

Seinä tekstiä. Tulisihan tähän vielä lisääkin mutta laiskottaah.