Re: Lolitat

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Lolitat Re: Lolitat

#46866
Cafekko_96
Member

Tiituli83 wrote:

Cafekko_96 wrote:

Tykkään loleista, mutta ite en päälle pistäis, sillä vihaan hameita. Jotenkin oon vaan aina vihannut ja todennäköisesti tulen vihaamaankin.

joo tää menee nyt vähän aiheen ulkopuolelle, mutta kumminkin: mäkin ajattelin joskus et ei mulle hameita, ellei oo ihan pakko laittaa vaikka koulun joulujuhliin =P mut nyt hameet on mun arkipäivää =D susta en tiiä, mut mielipiteet voi muuttuu 😉

Kyllähän minulla mielipiteet useinkin muuttuu, mutta tuskinpa hameidn suhteen. Äitikin on aina pakottanut pistämään hameen jonnekkin juhlaan, mutta oon joka ikinen kerta sanonut vastaan. Myönnän kuitenkin, että kerran kerran laitoin kouluun hameen, eikä siitä hyvää seurannut. Kaikki ihmetteli ja kyseli oonko menos jonnekkin juhliin tai vastaavaa, kun mulla on hame päällä. Eli periaatteessa ihmiset piti mua täysin tyhmänä, joten jätin hameet sikseen. Tiedän kyllä, että ei ehkä olisi kannattanut jättää hameen pitoa koulussa sikseen tämän takia. Mutta, niin, lolit ei ehkä kuitenkaan (hameet yleensäkkään) ole mun juttu, vaikka kuinka loleista tykkäänkin.