Re: Lolitat

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Lolitat Re: Lolitat

#49059
Kirppu11
Member

Tykkään tosi paljon loli vaatteista… Kaupoista en tiedä yhtään, mutta olen tehnyt itse yhden mekon, ja toinen on valmistumassa (mitä olen tehnyt tässä kolme kuukautta eikä ole vieläkään oikein valmis). Tykkään pikku yksityiskohdista, varsinkin kun niitä saa laittaa mekkoihin ja muihin asusteisiin ihan miten itse lystää.
JA VAIKKA puhuin, että olen tehnyt itse lolita mekon, en silti ole lolita. Saatan käyttää sitä mekkoa joskus, kotona tosin, tykkään pukeutua lolitaksi muutenkin ja muuta, mutten silti ikinä esiinny lolita puvussa muualla kuin kotona. Täälläpäin, missä minä asun, on niin vähän ernuja ym. että jo pelkkä hameeseen, raidallisiin polvisukkiin ja irtohihoihin pukeutuminen tarkoittaa sitä, että katsotaan kuin jotain hullua. Olen niin ujo, että nolottaa kun kaikki katseet kääntyvät minuun päin. Ja miksi puhun tästä? Kaikki ystäväni, sukulaiseni, kaikki, ketä näen kaupungilla… Ehkä ymmärrätte, ehkä ette. Korkeintaan mummoni katsoisi mekkoani ja sanoisi, että onpas kaunis mekko, hienot värit ja yksityiskohdat. Muut nyt jo nauravat jos käytän hametta (tämä ei siis tarkoita, etten käyttäisi, käytän melkein aina :”D).
Karkasin aiheesta melko pitkälti. Mutta joo, pukeudun siis joskus lolita tyyliin, ja pidän tosi paljon lolitoista. Mekot on söpöjä ja muutenkin. Hiukset näyttävät miltei aina tosi hienoilta *tahtoo*
Jos haluaa, voin neuvoa jotain (en varmaan osaa, voin yrittää) lolita puvun teko vinkkejä, jos jotakuta kiinnostaa (laita yksityisviestiä tai tälle foorulle…).