Re: Magic Knight Rayearth

Home Forums Anime Animesarjat Magic knights rayearth Re: Magic Knight Rayearth

#50512
Kyoka8
Member

No, että tästä sarjastakin on jo keskustelu tehty. Aloitusviesti on hieman kehnonlainen, joten laitampa hieman infoa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Magic_Knight_Rayearth

MKR on toinen niistä anime-sajoista, joita voin kiittää siitä, että olen "japani-harrastaja" tätänykyä. (Toinen on Dragon Ball) MKR näyettiin Sub-tv:llä viimeksi noin viisi vuotta sitten. Rakastan MKR:n tyylistä fantasiaa yli kaiken, ja juoni kaikessa yksikertaisuudessaan on ihastuttava. Hahmot ovat jotenkin vain niin aitoja ja rakastettavia. Muistan hyvin, että tuli tippa linssiin I-tuotantokauden silloin kun ensimmäisen kerran näin MKR:n 9-vuotiaana^^

Yleensä Clampin animet eivät minusta ainakaan ole olleet kovin onnistuneita, mutta vaikka MKR-anime hieman vanhahtava tietyllä tavalla onkin, niin pidän siitä, ja sen naiiviudesta todella paljon. Mangan piirrostyyli on todella paljon parempaa luokkaa, kuin animessa, mutta muuten manga on todella paljon pelkistetympi, ja animen juoni on minusta paljon mielenkiintoisempi, ja moniulotteisempi, vaikkei se mangan juonesta kakkoskautta lukuunottamatta kovin radikaalisti eroa.

Vaikka MKR on mahoushoujoa, niin minusta anime ei siitä huolimatta ole niin sokerinen, kuin moni muu kaltaisensa. Itseasiassa en oikeastaan perusta mahoushoujosta yhtään, mutta MKR on huippu kamaa!

Animen op-ja ed-kappaleet ovat kauniita.Mainittakoon, että lempihahmoni on varmaankin Eagle.