Re: Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta? Re: Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta?

#51837
an&ri
Member

Luen yleensäkin netistä, sinne tulee nimittäin esim. WJS:n sarjat viikottain kätevästi, niin ei tarvia ootella aina pokkareita. Tosin, välillä toivon etten koskaan olisi alkanutkaan lukea netistä, sillä siinä, kun menee johonkin pieneen kioskiin ostamaan pokkaria jota on pitkä aika odotettu, on oma viehätyksensä.

Ostan omaksi sellaisia sarjoja, joista pidän. Monesti myös sen takia, koska jossakin kaukana omatuntoni sanoo, että netistä lukeminen on jollakin tapaa väärin piirtäjiä kohtaan, jotka ovat tehneet kovasti töitä sarjansa eteen.

Periaatteessa, kun sitä rupeaa ajattelemaan, voihan se kirjastokin olla väärin piirtäjiä kohtaan. Eihän kirjastosta lainaaminen maksa -> piirtäjä ei saa rahaa. Se vain laitetaan se manga hyllyyn esille vähän pienemälle porukalle kuin netissä. (no joo, eivät ole kyllä netti ja kirjasto ihan täysin verrattavissa keskenään, mutta kaipa tajuatte idean)