Re: Mikä sinusta tulee isona?

Home Forums Sekalaista Muut Mikä sinusta tulee isona? Re: Mikä sinusta tulee isona?

#44370
Niji
Member

Mulla on jo aika selvä mitä tahdon tehdä elääkseni.
Opiskelen toista vuotta media-assistentiksi. Työhöni kuuluu mm. videokuvaus ja videoiden editointi, nettisivujen teko ja suunnittelu, logojen ja mainosten suunnittelu ja teko, valokuvaus ja kuvien muokkaus sekä animaatioiden teko ja suunnittelu. Olen paljon koneella ja työ on tarpeeksi rentoa laiskalle luonteelleni. Tykkään työstäni sillä saan käyttää luovuuttani mielinmäärin. Saan piirtää koneella lähes kaikkiin töihin. Työt ovat niin vapaita ja aina voi vedota omaan taiteelliseennäkemykseen ja jos jokin ei jotain miellytä voi sanoa "Sen kuuluu olla noin kun haluan niin"
Noh lukiokin on tässä samalla menossa. Kaksoistutkinto eei ole niin rankkaa kuin luulin. Lakki tulee. En tykkää olla lukiossa ja olen siellä vaan koska sisarukseni saivat lakin. En ole heitä huonompi vaan käyn kaksi koulua.
Kun nämä koulut on käyty loppuun alan opiskella baarimestariksi. Se on ollut jo pitkään haaveena ja haluan toteuttaa sen.

Olen suunnitellut kaiken niin että pystyn tehdä molempien alojen töitä ulkomailla. Baarimestareista on pulaa ja heille löytyy töitä ympäri maailman. Työ tilanne on kyllä vähän huonompi media-assistenteilla mutta sitä työtä voi tehdä harrastuksena ja sivubisneksenä.

ulkomaille olisi kiva mennä töihin tai vaikka jollekkin laivalle(tarkoitan jotain vähän isompaa kuin nämä suomi-ruotsi-viro akselilla seilailevat laivat). Sesonkiaikoina löytää helposti töitä jostain baarista vaikka lapista.
ja kuten monet ovat täällä sanoneet niin minäkin tähtään japaniin mutten luultavasti asumaan. espanjaankin olisi kiva ja sinne jäisin mielelläni töihin.
rikkaisiin naimisiin menen jos sopiva äijä löytyisi mutta ei se raha miehessä ole minulle se tärkein. en kyllä ala yksin miestäni elättämään 😀