Re: Minkälainen olisi unelma-/oma animesi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Unelmiesi/oma anime? Re: Minkälainen olisi unelma-/oma animesi?

#42820
The Vegito
Member

Loistavan kuuloisia ideoita molemmilla 🙂

Meikänkin anime perustuisi varmaankin tekeleillä olevaan sarjakuvaani "Demon Slayer Black" ,lyhentäen DSB (joo kuulostaa aika tyhmältä).

Tarina alkaisi kuten sarjakuvanikin. Päähahmo Black on palaamassa pienellä laivalla kotiinsa onnistuneen työkeikkansa jälkeen. Merellä laivaa vastaan lipuu jättiläismäinen laiva, joka kuitenkin katoaa näkyvistä juuri kun se olisi osunut Blackin laivaan. Black suuntaa kertomaan havainnostaan laivan kapteenille ja kehottaa tätä piiloutumaan laivan konehuoneeseen. Laivan kannelta kuuluu tömähdyksiä ja Black lähtee tarkastamaan tilanteen. Kannelle on ilmestynyt 2 rumaa kaapuun pukeutunutta oliota, jotka taistelun edetessä Black tunnistaa demoneiksi.
Pian tämän jälkeen mystisesti kadonnut laiva ilmestyy uudelleen. Black kehottaa kapteenia palaamaan lähtösatamaansa ja kapuaa itse jättiläis laivaan.
Laivassa Black löytää huoneeseensa sulkeutuneen tytön, joka selittää Blackille, että laivan on kaapannut jonkin sorttinen demoni, joka on voimillaa muuttanut laivan miehistön demoneiksi. Black lähtee etsimään tytön kanssa laivan kaapannutta demonia ja hoitelee matkallaan demoneiksi muuttuneen miehistön. Löydettyään kaappaajan Black saa todistaa kaappajan hirmuisia voimia nähdessään hänen tuhoavan laivan, jolla Black oli matkustanut. Taistelun edetessä kaappaajaa vastaan Black tajuaa eetei voisi voittaa kaappaajaa muuntautumatta itsekkin demoniksi. Taistelu jatkuu kaappaajan ja Blackin demoni muodon heikoimman asteen kesken (asteita on 5, joista Black hallitsee sarjan alussa vasta 3). Kukistettuaan sieppaajan Blackille selviää demonien punoma juoni ihmiskunnan tuhoamiseksi.
Black saapuu laivalla maihin, josta noustuaan se katoaa jäljettömiin. Laivasta pelastettu tyttö haluaa Blackin mukaan, kostaakseen demoneille, sillä hänen vanhempansakin muutettiin laivalla demoneiksi.
Yhdessä Black ja tyttö lähtevät matkalle etsien demonien johtajaa. Matkallaan he tapaavat lukuisia vihollisia ja saavat myös uusia liittolaisia esim. kaapuun puketunut puolidemoni, androidi, sekä 2 demonia, joista toinen on härski pikkuvanhus ja toinen viikatetta aseenaan käyttävä taistelija.

Sarjan pituus menisi varmaankin lähemmäksi 100 jaksoa ja ikärajaltaan se olisi luultavasti K-15, väkivaltaisuutensa ja ruman kielenkäytön takia. Mahtavaa olisi, jos sarjasta tehtäisiin joskus myös Live Action elokuva, mutta sen pitäisi ehdottomasti olla japanilainen, sillä jenkkien Re-make elokuvat alkuperäisistä japanilaisista elokuvista (mm. Kauna, The Eye) ovat olleet melkoista sontaa.

Että tälläinen stoori meikäläisellä.