Re: Minkälainen olisi unelma-/oma animesi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Unelmiesi/oma anime? Re: Minkälainen olisi unelma-/oma animesi?

#51313
wispie
Member

Kertoisi tietty omasta hahmostani ja hänen maailmastaan!
Juoni näin lyhennettynä:
Ensin, päähenkilö nimeltään Medolin, hakee tahtomaansa kouluun, jossa hän saa kavereita – Khasanin, Nonamen ja Lakinin, joiden kanssa hän jakaa asuntolahuoneensa. Hän opiskelee sielä opensa Deionin johdolla, myöntämättä ollenkaan että heidän luokallaan on kaikki, jotka eivät osaa mitään – ja he ovat kuitenkin opiskelemassa maansa puolustajiksi.
No, juoni kasaantuu siinä heidän opiskellessaan ja suorittaessaan pieniä tehtäviä koulun ulkopuolella, kunnes viimeinen opiskeluvuosi lähestyy ja he ovat jo opiskelijoiden eliittiä. Heidän opettajansa kuitenkin määrätään mestattavaksi ja päähenkilö ei tietysti hyväksy sitä, ja heidän neljän henkilön jengi suorittaa pelastusoperaation keskellä kirkasta päivää ja saakin sitten hirttotuomion kertaheitolla.
He pakenevat sitten pois kotikaupungistaan ja liittyvät ikäänkuin ’pahisten’ puolelle, jossa he saavat ilmi, että kaikista kieroitunein mieli onkin heidän kotikaupunkiensa muurien suojissa. Ai jai, siitä sai hillitön suunnitelma alkunsa ja lopulta paha saadaan kukistettua. Mutta ei siinä vielä kaikki, kukaan ei eläkään elämäänsä onnellisena loppuun asti vaan suurin osa kuolee. Hahhah.
Ikäraja ei olisi varmaan mikään korkea, sillä mitään hirveän raaka mättöä en halua, ei suolenpätkiä ja irtonaisia osia kiitoos. Rakaa kieltä en kuitenkaan sensuroisi. Mutta mitkään kakarat ei varmaan saa irti mitään omasta hengellisestä höpinästäni, niin ei sitäkään. Ja tarinasta tulee loppujenlopuksi todella monimutkainen, periaatteella kaikki liittyy kaikkeen.
Blaah, kukaan ei varmaan tajua mikä tämäkin idea sitten oisi, mutta olen puhunut.