Re: Minkälainen olisi unelma-/oma animesi?

Home Forums Anime Suosikkiäänestykset ja kyselyt Unelmiesi/oma anime? Re: Minkälainen olisi unelma-/oma animesi?

#42789
Valkoinenhai
Member

Onpas hauska idea! Animesi kuulostivat aika hyviltä, itse saattaisin hyvinkin katsoa, jos TV:stä tulisivat! ; D
No, itse haluaisin, että anime tehtäisiin joistakin minun omista sarjakuvistani. Pistetään tähän nyt kaikista mieluisin animemättö, eli siis omaan sarjakuvaani perustuva Miraa-anime.

Juoneltaan se olisi samanlainen kuin sarjakuvakin, mutta tietenkin pidennetty sellainen (koska sarjakuvahan on vain kolmen volumen pituinen). Eli luvassa olisi siis hiljaisia ja ankeita kohtauksia, maisemakuvauksia ja pari filleriä.

Juonihan kertoi siis simppelisti 17-vuotiaasta Kagami Higurashista, joka joutuu skotlantilaiseen ongelmanuorten hoitolaitokseen kokaiinin käytön takia. Pian miljöö vaihtuu ankeasta hoitolasta sen takapihalle, missä kaksi mustapukeista miestä antaa Kagamille ja 17:lle muulle nuorelle mahdollisuuden karata laitoksesta. Nuoret tajuavat myöhemmin joutuneensa terroristien käsiin, kaukaiselle saarelle. Seuraa paitsi salaperäisen järjestön tekeleiden selvitystä myös draamaa, ahdistusta ja suuria kysymyksiä. Niin ja väkivaltaa.

Toisinsanoen sarja olisi melko synkkä, ja olisi ainakin K-13. Pituudeltaan sarja olisi 13 jaksoa. Ei siis mitään päätähuimaavaa. Lisäksi animesta tehtäisiin OVA, tai pikemminkin elokuva. Se kertoisi Miraan tarinan entistäkin vakavammin ja angstisemmin, kertoen tarinasta sen, mikä jäi kertomatta aiemmin. Elokuva sisältäisi kuitenkin melkoisesti pornografiaa ja verta ja suolenpätkiä, eli lehva olisi K-18.

Olisi hauskaa myös saada animet kahdesta muustakin sarjiksestani, mutta jätetään niistä höpöttäminen muualle! ; D