Re: Minkä/mitkä manga sarjakuva(t) haluaisit suomennettavan

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Minkä/mitkä manga sarjakuva(t) haluaisit suomennettavan Re: Minkä/mitkä manga sarjakuva(t) haluaisit suomennettavan

#53341
Devilman
Member

Samaa mieltä Pote-wolfin kanssa, eli siis jotain, mitä ei englanniksi saada. Mieleen tulee ainakin nyt mahtava nyrkkeilysarja, Hajime no Ippo, joka jatkuu jo toista vuosikymmentä Japanissa, muttei ole vieläkään tehnyt tietään jenkkeihin (anime siellä on tosin julkaistu).

Ippo on siis klassinen kasvutarina heittopussista, josta tulee kaikkialla yleisön sydämet valloittava nyrkkeilytähti. Vanhaa kunnon äijäilyä, loistavaa huumoria ja loistavia hahmoja, sekä piirtäjä George Morikawan ällistyttävää nyrkkeilytietoutta riittää joka käänteessä ja hahmoista opitaan usein jopa piinaavan jännittävissä nyrkkeilymatseissa aina jotain uutta. Ippolla on tällä hetkellä pituutta 87 kirjaa ja sarja jatkuu edelleen, joten tämä loistomanga ei noin vain lopu kesken, ihan vain vielä yhden hyvän julkaisuperusteen mainitakseni.

Ippoa olen kyllä toivonut aiemminkin, mutta eipä kai se tee pahaakaan jatkaa tyrkyttämistä, jos vaikka joskus jotain tapahtuisi.