Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#40745
susihullu
Member

Hellsing: Se on jotkin erilaista juoneltaan, hahmoiltaan ja ennen kaikkea se ihana persoonallinen piirto tyyli. Ehdottomasti lukemisen arvoinen sarja. Eikä ole kovinkaan pitkä. (Jos tuo kymmenen pokkaria paikkaansa pitää)
Naruto: Pidän toiminnasta ja tämä sarja sopii siihen paremmin kuin hyvin ja hahmotkin on kivoja ja tunnistettavissa. Ja ninija tekniikat on kivoja 8D
Dragon Ball: Ihka ensinmäinen manga jota olen koskaan lukenut ja ihastuin heti Toriyaman persoonalliseen ja ehkä hieman erikoiseen piirto tyyliin.
Fullmetal Alcemist: En kerää enää sarjan kalleuden takia. Ellen nyt lukemisen puutteessa osta. Sarja on hyvä ja kauniisti tehty niin hahmoiltaan, juoneltaan kuin käden jäljeltään. Ja mukana oleva huumori saan aina hymyilemään. (Meinasin kerran revetä bussiin)
Vampirehunter D: Juonet ovat loistavia ja piiros jälki kaunista, vaikka hieman sotkuista (?). Ja ehdottomasti kivaa on että yksi tarina on aina yhdessä pokkarissa.

Niitä ei ole kuin muutama, mutta enempään ei riitä rahat…