Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#40789
DonTrust
Participant

-One Piece! Ehdoton lemppari. ^_^ Niin loistava, ettei sanotuksi saa. Piirustyyli, juoni ja hahmot- ja HUUMORI, herranjesta, justiinsa meikäläiselle kaavoitettu sarja! Omistuksessa kaikki suomeksi ilmestyneet osat, ihastuin heti ensimmäisen kirjan ilmestyttyä enkä tarpeeksi saa. Ja suomennos tosiaan tekee sarjalle kunniaa, kiitos siitä!

-Ranma ½. Pidän piirusjäljestä ja juonesta. Hauska sarja on, eikä ota itseään liian vakavasti. En omista kaikkia osia, mutta jotain yli kymmenen.

-Trinity blood. Kaveri suositteli ja tykkään kovasti. Vampyyrit on kivoja ja robotit kanssa. ^_^ Omistuksessa kaikki suomeksi tähän mennessä ilmestyneet.

-Priestiin ihastuin, ei tosin japanilaista sarjakuvaa, mutta sanon silti.

-Naruto. Keräsin jonkin aikaa mutta lopetin. Olen sarjaa seurannut animena eikä niitä tule oikein luettua kun tietää täsmälleen mitä tapahtuu seuraavaksi. Pitäisi myydä pois…

-Trigun! Hohhai, tahtoo kaikki! Nyt meikällä on vain 1, 2 ja maximumeista myös 1 ja 2, mutta suunnitelmissa ostaa kaikki. One Piecen lisäksi ainut todella tahtoo-tahtoo-sarja. Just can’t get enough! Manga eroaa animesta, ja tahdon tietää miten Trigun todella päättyy. Tietääkö kukaan muuten mistä saisi Triguneita halvalla? Halvimmat mitä olen tähän mennessä löytänyt maksaa kympin kipale… (auts)

-Conan. En mikään sarjan hirmufani, mutta viihdyttävää lukemista. En ole ostanut pitkiin aikoihin, mutta kaapista löytyy lähemmäs kymmenen osaa. Vähän kyllä hykerryttää miten paljon älykkäitä murhaajia Japanista löytyykään. 8’D ’Ammun sinut’-murhien aikakausi on ohi! Tämäkin mies (Teppo 40v) tappoi vaimonsa sähköhammasharjalla eteisen postiluukun kautta viritettyään sen ensin kumilenksulla ja hammaslangalla ovenkarmiin….

-Yotsuba&. Putosin kolmannen osan kohdalla. D8 En ehtinyt ostaa kun ei rahaa ollut. Kiva sarja, mutta tyyris. )8

-No man’s land. Mitä mitä, vain kaksi osaa? Joo, ei japanilainen sarja, mutta kummiskin. Mihin katosi? onko tästä vain kaksi osaa vai mitenkä? 😮

-Timestranger Kyoko. Kaikki kolme. Okei, en ole mikään söpöstely-sarjojen ystävä, mutta tästä tykkäsin. En kuitenkaan välitä Arina Tanemuran muusta tuotannosta.

-Petshop of horrors! Jippie, tästä tykkään. ^_^ Kreivi D on ihan loistava. XD Pidän kovasti taruolentoihin kohdistuvista sarjoista ja piirustustyylikin on mieleeni. Omistan kaikki suomeksi ilmestyneet.

-Inu Yasha. Pidin sarjasta, mutta alle kymmeneen osaan se jäi minun kohdallani. En kokenut tarpeelliseksi jatkaa sen ostamista, sillä jotenkin se touhu tuntui alkavan toistamaan itseään. (siltä minusta ainakin tuntui.)