Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#40918

Sähköhammasharjalla…? *pidättelee naurua* Ok, tuo on tainnut jäädä minulta lukematta. Eipä sillä, läheskään kaikki osat Conanista eivät minulta löydy, mutta kokoelma täydentyy koko ajan. *muistelee: oltiin missä kaupungissa tahansa, jos osuu kirjakauppa näkyviin, nykäisee äitiä hihasta ja kysyy: "Voiko mennä kirjakauppaan?*
Mutta mutta, mitäkö sarjoja kerään? No, tässähän nämä:

Inuyasha: Ensimmäinen manga, jota aloin kerätä ja josta innostus sai alkunsa. Sinänsä ok sarja, mutta kiinnostus on kyllä lopahtanut. Olen pahoillani loukatessani sarjan faneja, mutta jatkuvat väärinkäsityksen Sangon ja Kohakun välillä ja Inuyashan, Kagomen ja Kikyon välinen kolmiodraama + Kikyon "vain minä voin tuhota Narakun" -asenne alkaa suoraan sanottuna tympiä. Haluan kyllä ehdottomasta tietää, miten tässä lopulta käy, eli täyttä höyryä eteenpäin vaan. Suosikkihahmoni ovat Kagura ja Kohaku.

Salapoliisi Conan: Ihan must kaikille jännityksestä, vähänkin realistisuudesta, romantiikasta ja aivojumpasta nauttiville mangafaneille. Conan on ehdoton suosikkini keräämistäni sarjoista, aloitin ostamisen vasta pokkari 42:sta, mutta aion joku päivä vielä kerätä kaikki osat itselleni. Kaikki tapaukset eivät kyllä oikein kehu itseään jännityksellään ja viehätyksellään, mutta eipä niiden pidäkään. Kaikesta ei voi pitää! Suosikkihahmojani ovat Heiji ja Kazuha.

Teiniagentti Luna: Siirrytään nk. pseudomangaan (ei-japanilaisten tekemä manga, tämä on amerikkalainen) enkä ole kyllä yhtään pettynyt. Jännitystä ja romantiikka on tässäkin tarjolla, jotain kyllä kaipaisin lisääkin. Piirtojälki on siistiä ja tarina hyvä, ei ehkä ihan kaikkein mielenkiintoisinta mutta aion tämänkin jatkaa loppuun! Suosikkihahmoni on Andrew Collins.

Vartijat: Taas pseudomangaa, tällä kertaa suomalaista. *tuulettaa innoissaan* Sarjasta ei tosin ole ilmestynyt kuin vasta yksi osa (toista lupailtiin loppusyksyksi mutta loistaa poissaolollaan), joten sen arvostelulle täytyy antaa vielä vähän aikaa. Kuitenkin hyvä tarinan idea, persoonallinen piirtojälki ja mielenkiintoiselta vaikuttava tarina. Jatkan kyllä tätäkin! Lempihahmoni on Seiya.