Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#45543
Devilman
Member

Suomeksi:
One Piece, kahjoa piraattien välistä mättösirkusta jo maaliskuusta 2005.
Death Note, 2000-luvulla alkaneiden mangojen aatelia seuraavan ohella.
Fullmetal Alchemist. Arakawan luoma yhdistelmä riipaisevaa draamaa, kuoliaaksinaurattavaa komiikkaa ja jännittäviä juonenkäänteitä – ei sitä voi kuin rakastaa!
Yotsuba&!, yksi hauskimmista ikinä lukemistani sarjakuvista, joka ihan huokuu lapsuuden riemua. Lähempänä täydellisyyttä ei voisi olla.
Tuulen laakson Nausicaä. Klassikoita olen aina sarjatoiveketjuissa kinunnut, joten tottahan toki tämä löytää tiensä hyllyyni.
Vagabond. Ilmestymistahti ketuttaa ja käännös jättää aina silloin tällöin toivomisen varaa. Mutta sen verran hyvä sarja, että väliäkö tuommoisilla pikkuasioilla.

Englanniksi:
Berserk. Kentaro Miuran hillitsemätön kauhun, fantasian ja väkivallan ilotulitus ja kiehtova tarina ihmisen kamppailusta kohtaloaan vastaan. Puhdasta parhautta.
Slam Dunk. Hidas ilmestymistahti, mutta ei haittaa, kun on niin paljon muutakin ostettavaa. Uusin sarja keräyslistallani.

Säännöllisesti ostamiani ovat sitten esim. Hellsing, Monster (jota haluaisin omistaa enemmän, paljon enemmän) ja tähän mennessä suomeksi tulleet MÄRin osatkin ovat jostain ilmestyneet kokoelmaani (vaikken sen ostamista voisikaan oikein jatkaa, tuntuu mahdolliselta, että jatkan siitä huolimatta).