Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#47582
Shoe
Member

Hyllyssä lojuu yhdeksän eri sarjaa, joista tällä hetkellä kerään:

~ Narutoa
~ Salapoliisi Conania
~ Hellsingiä
~ Trinity Bloodia
Nämä neljä sarjaa ovat ne, joista välitän liikaa, joita en voinut lopettaa. Conan oli ensimmäinen mangani jonka olen hankkinut. Naruto on lähellä sydäntäni ja olin 100 %:nen fani yli vuoden. Hellsing on niin ihastuttava vampyyreineen ja verineen. TB on aikas uusi tuttavuus, enkä millään luopuisi Petrosta ja ynnä muista höppänöistä.

Keskenjätetyt:

– Inuyasha
– Death Note
– Sugar Sugar Rune
– Fullmetal Alchemist
Näitä taas en jaksa tai ei kiinnosta. Inuyasha on myös ensimmäisiäni sarjojani, mutta maistuu puulta. DN ei ollut mielestäni tarpeeksi hyvä. Sugar 8 ei ole tullut joten päätin lopettaa sen. FMA ei ole koskaan kiinnostanut ja ihmettelen vieläkin, että kuinka niitä päätyi hyllyyni.

Loppuneet:

* Fushigi Yuugi

Varmaan ainoa shoujo, mistä olen tykännyt. Harmi, että se oli näinkin lyhyt, mutta kyllä se oli hyvä. Tosin olisi se huonontunut, jos sitä olisi väkisin pitkitetty, kuten omasta mielestäni on Inulle käynyt.

Ja edellämainituista se paras… varmaan iki-ihana Hellsing tai (minulle) uusi tuttavuus Trinity Blood. En oikeastaan osaa päättää. Kaikki ovat niin rakkaita ja parhaita. 🙄