Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#49745
Hant
Participant

No tottakai keräilin sita Dragonball sarjaa, tosin silloin kun 1-4 eivät olleet tulossa uudelleen myyntiin, ostin ne ruotsiksi ja edelleen puuttuu suomenkielinen DB numero kolme. 😐 Pitää metsästää se jostain.
Keräilen myös Hunter x Hunteria, Yu Yu Hakushoa, +Animaa ja suomennetuista mangasarjoista DBn lisäksi One Piece, FullMetal Alchemist. (Osittain enemmän ja vähemmän siskoni kanssa, hänen manga hyllynsä ovat paljon täydemmät kuin minun – ja rahatilanne laihanpuoleisempi… :’-D )
– Narutoa tuli englanniksi keräiltyä 19 numeroa, sitten sain kuulla suomennoksista, joita hyllyssä on kahdeksan, ajattelin sitten taas numerosta 20 ostaa suomeksi. 🙂
666 Satania tavallaan kerään, sillä jenkki painoshan kulkee O-Parts Hunterin nimellä, itse pidän paljon enemmän alkuperäisestä nimestä.

Paras on kai YuYu Hakusho, paljon tappelukohtauksia, demoneita, turnaus ja kaikkea kiinnostavaa elämän ja kuoleman väliltä. Lisäksi pidän piirrostyylistä ja hahmoista (No, jos Kuwabaraa ei lasketa). En tosin uusinta numeroa ole vielä ostanut, yritän säästää rahaa, manga kirjoihin kun on valitettavan helppo tuhlata säästöt…