Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#50288
PikkuElvis
Member

Minä olen myöskin kääntynyt enemmän tuon suomimangan puoleen niinkin yleisen syyn kuin rahan vähyyden vuoksi. Toki noistakin läpysköistä saa kustantaa itsensä melkein kipeäksi, mutta halvemmaksi tulevat kuin englanninkielisen mangan ostelu.

Aloitin ihan ensimmäisenä ostamalla Inuyashaa, ja se onkin edelleen yksi lempisarjoistani. Tosin enää en omista niitä pokkareita, en edes muista miten ne minun hyllystäni katosivat. Inuyasha on mielestäni aina ollut viihdyttävää, tämä päähenkilö kun on melkoinen koheltaja.
Tätä sarjaa lukiessani suuntaumuksenikin mangan suhteen tuli pääosin esille; sarjassa täytyy olla paljon toimintaa, mutta huumori ei saa jäädä kokonaan pois.

Nyt tuolla hyllyssäni on Naruto -sarjan pokkarit 1-14 ja sitä mukaan, kun niitä ilmestyy kauppoihin, hyllyni tilatkin vähenevät.
Death Notesta olen myös ostanut tähän mennessä kaikki kymmenen osaa, ja loputkin aion ostaa.
Gravitationia kun ei ole yhtä osaa enempää ilmestynyt, niin sitten on vain se.

Sitten on vielä englanninkielisinä D.N. Angelin osat 1-4, ja aina rahatilanteen salliessa ostelen niitä lisää (yleensä silloin kun eksyn käymään Fantasiapeleissä).

Noilla neljällä sarjalla olen ihan tyytyväisenä tähän päivään asti elänyt.