Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras? Re: Mitä manga-sarjoja keräätte ja mikä niistä on paras?

#40490
Kiesu
Member

Mangoja tulee minun kyllä kerättyä ihan tajuttoman vähän. Jotenkin toi länsimaalainen sarjakuvakulttuuri on yhä enemmän mun heiniäni kuin manga, mutta on sitä tullut moneen hyvään sarjaan törmättyä.

One Piece on varmaan ainut kunnon kilokirjasarja mitä kerään. Oda on yksinkertaisesti nero, en yhtään ihmettelisi vaikka OP:ta tulisi yli sata kirjaa enkä saisi vielä senkään jälkeen tarpeekseni. Suomennoksistakin oon tykännyt tosi paljon, ne tekee kyllä kunnia sarjalle : )

Vampire Hunter D:tä on myös tullut seurattua. Olen ollut sarjan ystävä jo ensimmäisestä leffasta lähtien joten oletettavastikin kaikki sarjaan liittyvä on saatava ;P

Priestiin tuli myös ihastuttua ikihyviksi. No joo, Korealainen mangavaikutteinen sarjakuvahan se on, mutta mainittakoon nyt tämäkin.

Eyeshield 21 on myös sarja jota harkitsen vakavasti alkavani kerätä. Vielä en ole mitään saanut aikaiseksi, mutta olis kiva saada jotain vähemmän fantasia-sarjakuvateemaakin välillä hyllyyn, eikä Eyeshield 21 ole kyllä yhtään hullumpi ehdokas paikkaamaan sitä puutosta, tykkäilen kovasti sarjasta.