Re: Montako manga pokkaria sinulla on?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Montako mangapokkaria sinulla on? Re: Montako manga pokkaria sinulla on?

#46295
susihullu
Member

En ole laskenut, mutta arviolta ainakin 100 kpl molemmin puolin. Mutta hyllyltä löytyy mm. näitä sarjoja:
Hellsing on ehkä kallis manga, mutta ei suinkaan ole mitään ikuisuus mangoja, jotka vain jatkuvat ja jatkuvat eikä loppua näy… Myös muutenkin todella hyvä. Suomi julkaisua keräilen.
Dragon Ball on kohtuu hintainen ja luettava sarja, sekä sekin on päättynyt ihan sopiville rajoille. Keräilen viellä uusinta julkaisussa puuttuvia osia.
Inuyasha… No aluksi rakastin tätä sarjaa maasta taivaisiin, mutta nyt olen huomannut että se on jämähtänyt täysin aloilleen juonen kannalta ja vain toistaa itseään. Eikä piirros jälki vain satu yhtään silmääni… Jotenkin hutaistus oloista. Joten en enää kerää ollenkaan ja ajattelin myydä pokkarit eräälle kaverilleni, joka sarjasta tykkää.
Fullmetal Alcemist voi kyllä vain kerään sarjaa aina kun taskusta sattuu löytymään hiluja kirjan ostoon, että hieman jälki junassa sarjaa keräilen.
One Piece En oikeastaan omista kuin yhden kirjan, kun ostin ihan uteliaisuuttani tämän. Vaikutti hyvältä, mutta budjetti parkani ei riitä näin pitkän sarjan keräämiseen ;_____; Onneksi kirjasto rakas pelastaa <3
Naruto Kukapa ei keräisi? Ihan kohtuu jälkeä ja juoni kulkee hyvinkin vauhdikkaasti, nähden animeen.
Vampirehunter D Kallis, mutta hyvä sarja juoneltaan… Sekä sisältää vain kolme vaivaista osaa.