Re: morning musume!

Home Forums Sekalaista Musiikki Morning Musume Re: morning musume!

#39806
Puolukka
Member

Olen nyt pitkäaikaisesti kuunnellut erityisesti Toisen sukupolven jälkeistä musiikkia. Musiikin laatu todellakin laski yhdessä vaiheessa. Millä voi selittää suosion laantumista.

Eksyin tähän yhtyeeseen kun luin JapanPop nro 1;n J-musiikkiuutisista Musumen täyttävän 10 vuotta. Parin päivän sisällä katsoin Ai Araba it’s all RIGHT kappaleen youtubesta.. Pidin siitä, ja kuuntelemiseni on kasvanut heidän kaikkiin kappaleihinsa. Niistä singlet 15 uusimpaan ovat suosikkeitani. Jotkut kappaleet ovat sellaisia "lapsellisen ylipirteitä" joita ei täyspäiväisesti jaksa kuunnella. Lempikappaleitani ovat Resonant Blue, Do it. Now!, Egao yes NUDE, Shabondama.. Ennen halusin kuunnella vain niitä "ylipirteitä" kappaleita, mutta nyt kuuntelen mieluummin nitä hiukan "synkempiä" kappaleita.. Heidän uusin singlensä Pepper Keibu on onneksi nostanut heitä taas kuuluisammaksi. Pidän siitä itse hyvin paljon, mutta sitä ei kovin usein jaksa kuunnella montaa kertaa päivässä..

Lempilaulajani heistä on Tanaka Reina. Pidän hänen äänestänsä, ja hän näyttää upealta aina videoissa. Kaikki yhtyeen jäsenet ovat todella söpöjä^^ Li Chun ja Qian Linin valitseminen jäseneksi saattaa osoittaa hiukan panikointia. Mutta uusimmassa singlessä kaikki ainakin on hyvin. Ai Takahashi ja Niigaki Risa ovat yhtyen vanhimmat jäsenet, joten toivon että he pysyvät yhtyeessä vielä jonkin aikaa. Kusumi Koharuun olen tutustunut myös hänen soolouransa, sekä uusimman ryhmän, MilkyWayn musiikin kautta. Taitava tyttö ja menestyy vielä varmasti. Soolouransa kappaleista en ole oikein pitänyt. Mielestäni hänen äänensä tulee paremmin esille ryhmänsä kanssa [niin tyhmältä kuin kuulostaakin]

Videot ovat mielestäni hyviä. Pidän erityisesti Dance shot videoista ja tekstitetyistä. Uskon että on todella vaikea tanssia ja laulaa samaan aikaan ja tuolla tavalla. Laulujen sanat ovat aina aivan ihanat, haluan aina lukea niitä ja niissä on mielestäni aina jotain erikoista ja ihanaa…

manga ai wrote:

mietin kuka tykkää siitä ja kuuntelee sitä ite aloin kuuntelee ihan vasta mut kumminki 😛

Olisit voinut tehdä pidemmän tekstin jossa kertoa yhtyeestä ja sen tämänhetkisestä tilanteesta. Ja perustella oman mielipiteesi hiukan tarkemmin ja kertoa miten tutustuit siihen..