Re: Muotokuvat

Home Forums Piirtäminen Muotokuvat Re: Muotokuvat

#47392
Shoe
Member

Tunnustan, piirrän realistisia kuvia. Tai ainakin yritän. Oon aiemminki piirrelly niitä, mutta oli vähä taukoo. Yks päivä piirsin kuviskerhon näyttelyyn pari pärstäkuvaa ja tässä muutaman päivän ajan oon piirrellyt ainoastaan muotokuvia. Vaikka niitä on aika vaikee tehrä, niitä on silti hauska tehrä. Pientä haastetta. En yleensä ota mallia, ellen tee julkkiksen kuvaa tai sitte halua piirtää oikeammannäköisiä hyyppiä. Ja minähän en sorru piirtämään koneella, aina käsin! Eihän mulla edes oo piirto-ohjelmia.

Väritän muotokuvatyöt yleensä puuväreillä, ku niillä on tullu väritettyä aina. En osaiskaa millään muilla väreillä. Mutta saatan jättää mustavalkoisiksikin, tosin paperi ei ole koskaan valkoiselle edes sukua kun pääsen piirtämään, kauheesti sormenjälkiä. : )
Vesivärejä en omista, enkä edes halua. En osaa värittää niillä ollenkaan! Koulussakin jos pitää käyttää vesivärejä, kinuan opea armahtamaan sensuhteen. ; )
Vahavärejä(kään) en myös omista. En yksinkertaisesti voi juuri sietää niitä. Ala-asteella lähes kaikki kilpailutyöt piti pilata vahaväreillä.

Eli piirtelen muotokuvia, vaikken keksi mitään hiustyylejä. ^^’ Saa antaa jonkinlaisia vinkkejä hiustyyleistä. Teen yleensä pitkiä suoria hiuksia. Ehdotuksia otan vastaan avosylin! ^^