Re: Musiikin laiton lataaminen

Home Forums Sekalaista Musiikki Musiikin laiton lataaminen Re: Musiikin laiton lataaminen

#45982
räsynukke
Member

En lataa, en. Suurimpana syynä on varmaan se, että olen kaikkien laitteiden, aina kännykästä televisioon ja tietokoneeseen kanssa täysin ulalla. En vaan ymmärrä niitä, hyvä kun saan edes siirrettyä kuvia koneelta kännykkään. Joten musiikin lataaminen netistä? Ei mitään mahiksia.
Mutta ei se kyllä harmitakaan, en lataisi vaikka osaisinkin. En halua rikkoa lakia, saisin siitä kamalat omantunnon tuskat. Lisäksi pidän "aitoja" (anteeksi, en keksinyt parempaa nimitystä) levyjä jotenkin kivempina, kiinnyn niihin enemmän. En voi esimerkiksi edes kuvitella lataavani koneelta uudeksi levyksi lempi levyäni (Queen Greatest Hits), kun se lopulta muuttuu täysin kuuntelukelvottomaksi. Vaikka musiikki onkin tallennettu koneelle samaisesta levystä, eli se olisi mielestäni laillista (ja miksei olisi?). Jotenkin menisi sen levyn tunnelma…
Ymmärrän kyllä jos lataamisen syynä on se, ettei kyseistä musiikkia saa mistään. Itse olen tosin niitä ihmisiä, jotka vain jatkaisvat haluamiensa levyjen etsimistä niitä koskaan löytämättä.