Re: Nälvitäänkö teitä, koska luette mangaa?

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Kiusaaminen ja manga? Re: Nälvitäänkö teitä, koska luette mangaa?

#44212
mimeko
Participant

Kirppu11 wrote:

…Ja sitten tässä miltei vuosi sitten eräs kaverini ei enää halunnut olla kanssani. Myöhemmin selvisi, että olin kuulemma liian lapsellinen kun luin mangaa, ja käytin kuulemma rumia vatteita. On minulla nyt pari kaveria, mitkä nyt sentään kuunnella jaksavat jos satun höpisemään heille jostain mangasta. Ja vaatteeni eivät heitä häiritse tietenkään.
Ihan kun ihminen ei saisi pukeutua miten lystää??

Kertoo jotain kaveristasi, ei pahalla. Ystävyyssuhde ei voinut olla kovin vahva mikäli hän jätti sinut yksiksesi jonkun noin pinnallisen ja naurettavan syyn vuoksi – veikkaan, että se olisi pelkkä tekosyy, koska itse olen sitä mieltä että oikea ystävä ei jättäisi ulkonäön tai muiden pinnallisten seikkojen vuoksi.

…ottaen huomioon, että itse pukeudun vain mustaan, välillä huomiota herättäviinkin vaatteisiin, käytän korsetteja ja muuta mikä kyllä kerää katseita koulun – lukionkin – käytävillä, ja siellä ainot kaverini samasta ryhmästä pukeutuu ihan randomisti – välillä todella siististi ja asiallisesti, välillä teinirytkyihin, välillä pikkusiskonsa ja välillä isoveljensä vaatteisiin, välillä suunnilleen toppavaatteisiin ja välillä varsin paljastavastikin: ihan OIKEASTI kaikkea maan ja taivaan välillä, mutta ei sillä ole missään vaiheessa ollut kummallekaan mitään väliä.