Re: Neon Genesis Evangelion

Home Forums Manga Mangasarjat Neon Genesis Evangelion Re: Neon Genesis Evangelion

#39799
Puolukka
Member

Pidän sarjasta melko lailla. Omistan kaikki suomeksi tulleet osat, ja niitä tulee aina joskus luettua. Suomennoksessa kesti tottua siihen että sitä ei kirjoitettu kirjakielelle. Versinkin Shinjin kavereiden puheista oli vaikea saada tolkkua. Ladylike wrote:

Vielä jos Sadamoto nopeuttaisi tahtiaan niin harrastelijat pysyisivät tyytyväisinä 😉

Mielestäni ainakin piirrusten laatu on joissain kohdissa hiukan läsähtänyt nyt näihin viimeisimpiin osiin päästäessä. vaikka ilmestyminen harvenee harvenemistaan.. Ruutujen laatu on onneksi parantunut.. Plussaa on hienot värikuvat aina pokkarin alussa. Tollaisia värillisiä kuvi hän mielestäni osaa tehdä parhaiten..
Mecha sarjoihin en oikein ole tutustunut tämän enempää. Mechat hän sentään osaa piirtää hiukan paremmin^^

Juoni oli aluksi ehkä hiukan selvempi kuin mitä se uusimmissa numeroissa on. Mutta peruspiirteittäin siinä ilmenee harvoin jotain, mikä suoralta kadeltä selvennettäisiin. "ammattikieltä" käytetään tiuhaan alussa, jolloin niidenkään tarkoitusta ei oikein selvennetty.. Nyt ne ovat onneksi hiukan selvinneet..
Lempihahmoni ovat Rei ja Kaworu… Syytä en oikein tiedä, Reihin samastuin jo sarjan alussa. Mutta kai Kaworu vain varasti mielenkiintoni..