Re: One Piece

Home Forums Manga Mangasarjat One Piece Re: One Piece

#52547
Plop
Member

an&ri wrote:

Shanks sentään pelasti Luffyn, tulevan merirosvokuninkaan hengen, onhan se aika siistiä. Shanks on kova jätkä myös, mutta joku kakara toisessa kädessä ja ilman mitään aseita (ja vielä vedessä) on vähän vaikia ruveta pieksämään jotain hirviötä.

No siis lähinnä pisti pohdituttamaan se, että Shanks, niin kovana heppuna kun hänen mainitaankin olevan, tuntui menettävän koko kätensä kovin helponlaisesti. Sitä ownaamista meinasin enemmänkin niin että olisi tullut Luffyn pelastamaan vaikka "aura loimottaen". Olen samaa mieltä Blackbeardin kanssa siitä, että ihan alunperin kyse onkin enemmän ehkä ollut dramatiikan luomisesta. Siksi mietityttää esim just tämä Shanksin tapaus, että kuinka kova tyyppi se on alunperin Odan ajatuksissa ollut, koska myöhemmin selviää myös että Shanks on matsannut Mihawkin kanssa melko tasavertaisesti ennen kuin menetti kätensä. Ja vähän myöhemmin että Punatukka on Maailmanhallituksenkin mielestä vaarallinen mies. Ja nyt hän kuuluukin jo sitten yhteen kolmesta maailmaa pystyssä pitävästä voimasta.

Hmm no niin no kunhan pohdiskelen ja nyt tuntuu että kaikki tulee tähän ruudulle kovin epäselvästi. Mutta pointti oli se että ite aina välillä enemmänkin mielenkiinnosta pohdiskelen jotain tällaisia vastaavia asioita. Osaako kukaan sanoa ihan faktana, mihin asti Oda tätä sarjaa on alunperin suunnitellut, tai enemmänkin mitä tapahtumia, ihmissuhdekoukeroita jne hän on suunnitellut asioiden välille (ei niinkään mitään että kuinka monta lukua tai kirjaa hän on ajatellut ilmestyvän tms)? Ja että millaisissa pätkissä hän sarjaa kehittelee eteenpäin ja tämmöstä kaikkea.