One Piece

Home Forums Manga Mangasarjat One Piece

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,886 total)
 • Author
  Posts
 • #38921
  Lucky D
  Participant

  Tämä ketjun tarkoitus on puhua One Piece mangasta suomijulkaisun tahtiin, koska täällä ei ilmeisesti ole spoileritageja. Eli EI SPOILEREITA eli juonipaljastuksia tänne. Jos joku haluaa keskustella tulevista tapahtumista, sille voi varmaan tehdä sitten oman ketjun.

  Mistä on kysymys:
  One Piece on Eiichiro Odan piirtämä sarja. Se täytti viime vuonna (2007) kymmenen vuotta ja on edelleen yksi Japanin suosituimmista sarjakuvista.
  Sarjan päähenkilö Monkey D. Luffy lähtee etsimään aarretta nimeltä One piece tullakseen merirosvokuninkaaksi. Matkan varrella hän kokoaa miehistöä ja seikkailee erilaisissa paikoissa.

  Mistä keskustellaan
  Oletteko lukeneet alusta saakka? Mitä mieltä olette One Piecesta? Mikä on huonoa? (jos sellaista on 😆

  #38938
  Allen
  Member

  Juu, kyllähän tämä aivan legendaarinen sarja on 😛

  #39001
  mimeko
  Participant

  Olen lukenut, ja kovasti pidän. Luen One Piecea netissä, joka viikko uusimman chapterin, sekä ostan suomenkielistä julkaisua jossa mielestäni kaikkien haukuista huolimatta on varsin hyvä käännös suomijulkaisujen mittakaavalla.

  Ei ole vielä tullut vastaan yhtä ainotta hahmoa josta en olisi pitänyt yhtään, ja se on harvinaista: Eiichiro on siis mielestäni varsin hauska hahmo suunnittelija. Sarjaa ei ole tarkoitettukaan vakavasti otettavaksi joten siihen ei sen saralla kohdistu ikinä kovin korkeita odotuksia, mutta älytöntä huumoria riittää vaikka muille sarjoille jakaa, ja taso on pysynyt avan yhtä hyvänä – jopa 500 chapterin jälkeen!

  #39007
  Tiger Claw
  Member

  Oi oi, One Piece on lempisarjani. :geek: Mutta hyvä jos meissä on edes jotain samaa.

  Sarjan musiikit ovat aivan omaa luokkaansa — mielestäni parempia animebiisejä saa hakea. Lempikappaleeni ovat Dear Friends ja Family, kumpikin koskettaa omalla tavallaan.

  #39011
  räsynukke
  Member

  Luen One Pieceä aika harvoin, mutta sitäkin suuremmalla innolla. Osittain varmaan siksi, että "puudun" jo yhden kirjan aikana jo niin, etten välttämättä jaksa edes lukea sitä loppuun. Ei sillä ettei OP olisi hyvä sarja, päin vastoin, pidän siitä paljon.
  Tarinasta olen välillä ihan pihalla kun luen kirjan sieltä, toisen täältä, mutta ei se pahemmin haittaa. Pääsen yleensä nopeasti kärrille.;D
  OP on lisäksi yksi harvoista mangoista jotka ovat saaneet minut itkemään. Olen aina tippa linssissä lukiessani Belle-Meren kuolemaa…(älkää tappako jos kirjoitin nimen väärin, en nyt jaksa tarkistaa sitä mistään)

  #39092
  Izidris
  Member

  Aloinpa lukemaan One Pieceä vasta äskettäin, ja olen onnistunut haalimaan itselleni vasta tuon uusimman pokkarin.. Kaveri kyllä lupas myydä niitä miulle..
  Katson myös animea. Vaikken vielä kauaa olekaan tätä seurannut, niin voin sanoa, että on mahtava sarja, ja löysin suosikkihenkilöni heti. Sehän on tietenkin Luffy. Kaikki miun kaverit sanoo, että muistutan Luffya..

  #39095
  Elmo
  Member

  Juuh, itse omistan jok ikisen OP:n mitä suomeksi on ilmestynyt ja nyt harmittaakin vietävästi, kun ilmestymis vauhti hidastui… Osaan tarinan ulkoa ja… Noh… On tullut katsottua animena ihan uusimpiin jaksoihin asti… :ugeek:

  #39117
  Seyra
  Member

  One piece ei ole koskaan ollut mikään lempisarjani, sillä en pidä sen hahmoista tai juonesta. Juoni on pohjimmiltaan hyvin samankaltainen kuin monissa muissakin mangoissa eikä siinä tunnu olevan mitään omaperäistä.
  Huumori on kuitenkin onnistunutta ja hyvää, sille nauraa mielellään. Käännökset sarjassa on keskiluokkaa, eli ei huonoa muttei mitään priimatavaraakaan.
  Lempihahmoni on Zoro. Luffysta en kuitenkaan pidä, sillä hän on välillä todella ärsyttävä.

  #39147
  Mikko-kun
  Member

  Kyllä One Piece on ehdottomasti paras mangasarja ikinä! hahmot ovat omalaatuisia ja mielikuvituksellisia! Juoni on loistava ja piirtotyyli upea ^^. Sanoisinko jopa mukavan rento.
  Lempihahmoni ovat: 1. Luffy 2. Zoro 3. Sanji…Eli voimakkaimmat xD…Olkihattupiraatit kyllä rulettaa normaalistikin.

  Tsau!

  #39309
  Sanji
  Member

  Ihan mahtava sarja. Huumori ja piirrosjälki huimaavaa Henkilöistä puhumattakaan. Parhaat tyypit ehkä Sanji, Aokiji, Ace ja Smoker. 😀

  #39323
  Sun Summer
  Member

  One Piece lumosi minut hetkessä, vauhdikasta toimintaa, mutta silti myös huumoria ja hauskuutta. Ainosataan rakkaus elementtejä voisi olla enemmän. One Piecen henkilökaarti on loistava, että tapahtumat paikat. Paljon ollaan käytetty mielikuvistusta. Ei ihan kuka vaan keksi Water Seveniä tai Skypieta. Tai pirunmarja voimia yms. muita asioita ja paikkoja One Piecessä. Hahmot ovat mahtavia, Luffy, Zoro, Nami, Sanji, Usopp, Nico Robin ja Tony Tony Chopper ovat mahtava olkihattu piraatti joukko. Myös muut sivu hahmot ovat hyvin, kuten Franky, CP9, Ener, Conis ja Ace. One PIece manga on heti Emman jälkeen!

  #39347
  Elmo
  Member

  Hmm… D:n perintö… Saulhan sanoi, että se on vain kulkenu suvussa. Luffyn isoveljen, Portgas D. Acen, Gol D. Rogerin, Jaguar D. Saulin, Marshall D. Teachin ja… No enempää nimiä en voi mainita, koska muuten se sisältäisi juonipaljastuksia… :mrgreen:

  #39379
  Neko5
  Member

  Sarja on todella hauska 😉

  #39383
  Seyra
  Member

  Minäkin muistan tuon kohdan jossa Luffylla on ongelmia pullon kanssa. 😆

  #39412
  Nanakin
  Member

  One Piece, voisko parempaa olla? Aivan Mahtava sarja. Paras mitä oon lukenu, lempihemmoja lienee Chopper, Franky ja niinkin mahtava hemuli kuin *miettii* *miettii lisää* …Soge King! elikä Ampunaamio. Hieman pelotti avata tää ketju, mutta toi EI SPOILEREITA helpotti oloa. Luen OP:ta suomen julkasujen tahtiin ja omistan kaikki! Muhahahahahahahaaaaaa! No jaa, siinäpä se kai olikin. Paitshi että 42:ssa Frankylle ja Chopperille muutamaankin otteeseen, kohteeseen hakeutuva tykkituli oli aika mahtava, ja niin oli Fukuron ilmeet muutamaan otteseen, -<>-. 😛

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,886 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.