Re: One Piece

Home Forums Manga Mangasarjat One Piece Re: One Piece

#52635
Monaro
Participant

an&ri wrote:

^Ihan siis faktana en osaa mitään sanoa, mutta sen olen huomannut, että Oda on todellakin suunnitellut monet kohdat jo monta vuotta etukäteen. Siis, Garpin ensi esiintyminenhän oli joskus silloin ekoissa kirjoissa niissä lyhyttarinoissa, ja Dragonkin oli siellä Logue townissa ja siinä kuvassa kirjassa 16. Ja nyt vasta varsinaisesti on nekin esitelty.
Mustapartakin tapasi Luffyn siellä ravintolassa vai missä olikaan (mitäköhän Luffykin sanoo kun saa sitten varsinaisesti tietää millainen heppu on kyseessä).
Just myös huomasin, että yksikin henkilö oli mainittu hyvin kauniina ihmisenä eräässä luvussa, ja varmaan sellaiset n. 30 lukua sen jälkeen tämä henkilö sitten tuli varsinaisesti mukaan kuvioihin.
Ihan jännää tämä, kun rupeaa seuraamaan. Ei se varmaan se Shanksinkaan juttu ihan miettimättä ole tullut tai mitään. Onhan se muutenkin aika mielenkiintoista, kun Shanks, joka kuitenkin on menettänyt kätensä, on vieläkin noinkin pelätty ja vahva.
Vegapunk tulee olemaan khuul.

(tää oli kyllä aika random ja ihan jonkin verran aiheesta poikkeava…nii)

Ja eräs henkilö minunkin käsittääkseni on mainittu ihan jossain ekoissa kirjoissa (olisko 1, 2 tai 3), joka tulee esiintymään vasta muutaman kirjan päässä 😀