Re: One Piece

Home Forums Manga Mangasarjat One Piece Re: One Piece

#52909
Suzume
Member

Huhhuh, nyt se raja sitten ylittyi. Siitä lähtien kun One Piecen julkaisutahdin ilmoitettiin hidastuvan olen tiennyt että näin tulisi käymään, mutta lupasin kuitenkin itselleni että kestäisin Water Sevenin & Enies Lobbyn loppuun saakka. Ja nyt se päättyi. Aloin siis lukea One Pieceä netistä. Huhhuh tosiaankin. Nelisen vuotta suomijulkaisuilla selvinneenä Japanin kiinni ottaminen kahdessa päivässä (kyllä, en sitten niinä päivinä paljoa muuta tehnytkään) aiheutti aikamoisen hypetyskohtauksen. Nyt se on jo vähän laantunut, kun sain katsottua samat tapahtumat uudestaan animemuodossa (siihen sentään kului jo neljä päivää 😉 Jos Oda olisi halunnut antaa Chopperille luvun "Viides", hän olisi hyvin voinut korvata luvun "Täysikuu" nimen.

Kun nyt yksityiskohdista ruvettiin puhumaan, niin nämä tulivat mieleen Valkoparja ja Punatukka -luvusta: Huomasiko kukaan, että sivulla 85 näkyvällä Valkoparran alaisella on kovin samanlainen hattu ja riipus kuin Acella? Valkoparran tunnuksessa minua häiritsi jokin, joten vertasin sitä kirjoissa 18 ja 25 näytettäviin tunnuksiin. Mitä huomasinkaan: tunnushan on muuttunut! Ennen Valkoparran naaman takana oli hakaristi, nyt se on vain kaksi luuta ristissä. Ei kai Oda ole antautunut sensuurille tai jotain? Onhan hakaristillä kuitenkin muitakin merkityksiä kuin natsilippu.

Huh kun tuli pitkä viesti, mutta kiva saada vaihteeksi raportoida havaintojani jonnekin. Todellakin, mitään muuta sarjaa en ole koskaan rakastanut niin paljon kuin tätä! :3