Re: One Piece

Home Forums Manga Mangasarjat One Piece Re: One Piece

#53281
Suzume
Member

Monninen wrote:

Jostain taisin lukaista, että jotkut pirunmarjat kasvaa uudelleen aina 50 vuoden välein… Yksi niistä taisi ainakin olla Gumi gumi-marja….

Itse taas luin jostain, että tämä pätisi vain One Piecen edeltäjässä Romance Dawnissa, jossa Luffy on syönyt juuri gumigumipuun kerran 50 vuodessa kasvavan hedelmän. Silloin gumigumimarjaan viitattiin vielä ainutlaatuisena, eikä muista pirunmarjoista puhuttu mitään. Nyt kun selailin tuota One Piece Wikiä tarpeeksi tähän pirunmarjakysymykseen liittyen, löysin viitteitä siihen että Oda vastailisi jo vol.48:n kysymysnurkassa johonkin samantapaiseen. Ainakin hän on siinä sanonut, ettei kahta samanlaista pirunmarjaa ole olemassa samaan aikaan. Kai se sitten toimii niin että toisen käyttäjän kuoltua voi taas syntyä uusi samat voimat omaava.

Tuli vain tästä keskustelusta mieleen ajat, jolloin olin lukenut vasta ensimmäisen suomenkielisen One Piecen. Shanksin sanat "Gumigumimarja tunnetaan myös pirunmarjana" sai minut silloin uskomaan, että pirunmarja = gumigumimarja. Tästä syystä kun Buggyn kerrottiin myös syöneen pirunmarjan, uskoin että hänkin venyy. 😀 Kakkoskirja tietysti todisti tämän vääräksi, mutta hetken aikaa elin tällaisessakin harhaluulossa. Voi kuinka tylsää One Piecestä olisikaan tullut, jos kaikilla pirunmarjavoimailijoilla olisi ollut samat voimat kuin Luffylla. xD